Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Venlo

Gemakkelijk en snel internetproviders in Venlo vergelijken? Het aantal aanbieders van internet en televisie was nog nooit zo groot. Van Ziggo tot en met T-Mobile, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk moeiteloos alle grote providers en bekijk het scherpste internet abonnement dat in lijn is met jouw internetgebruik. Binnen enkele minuten televisie, bellen en internet in zo’n alles in één pakket aansluiten? Ook dat is mogelijk! Bovendien verzamelen jullie op deze website belangrijke info over thema’s zoals de internet postcodecheck en vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
Gemiddelde downloadsnelheid56Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik282GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag erg veel internet providers in Venlo die bij elkaar weer enorm veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juli 2024 presenteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een gratis Nest wisselen elkaar snel af. Dus, hoe achterhaal je gemakkelijk een scherp geprijsd en snel contract voor TV + internet? Wij van Internethunter.nl helpen jou daar bij. Voer snel de gevraagde gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en kies voor het contract waar jij het voordeligste bent. Onthoud: gewoonlijk is ADSL-internet in Venlo het voordeligste.

5 internet en TV bespaartips
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de meest basale online activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure opties als onder andere sportpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Youtube of NPO).
 5. Stop niet met vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Venlo?

In Venlo zijn relatief veel internet pakketten aanwezig. O.a. Ziggo, KPN, T-Mobile of Tele2. Door ADSL, de tv-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Venlo er beschikbaar zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle aanwezige aanbieders van internet in jouw omgeving in juli 2024. Veel gekozen internetproviders zijn Tele2, Online.nl en Ziggo. Internetaanbieders in Venlo verstrekken relevante internet only deals, Internet + Televisie pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN levert in Venlo internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en een prima klantenservice.

 • Gratis KPN Veilig
 • Optie tot opnemen
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor internet en televisie door de kabel (coax) in Venlo. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Samenwerking Vodafone
 • Programma gemist
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor snelle internet tarieven in Limburg voor juli 2024. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Vast laag beltarief
 • Interactieve TV
 • Aantrekkelijke korting

Geldige prijzen internet + TV in Venlo (tarieven juli 2024)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Venlo? Dat verschilt meestal per klant. De nota komt tot stand door factoren als de internetprovider (bijvoorbeeld Online.nl), internet type (coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 35Mb/s), en eventuele uitbreidingen (denk aan Fox Sports). Een goedkoop TV en internet pakket in Venlo vind je al vanaf €22,5 tot deal van €80. Normaal is alles-in-1 het goedkoopste. Lees verder over Kabel informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb


internet vergelijken venlo

Overstappen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Start met een postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Venlo is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Aansluitend kom je terecht in de vergelijker. Je vergelijkt op deze plek uitsluitend de contracten van internet-providers die ook leveren op jouw postcode.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst geef je aan wat je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Wanneer je weet wat je wilt kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (denk aan National Geographic Channel Documentaire) aan te klikken. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. producten en software als live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijke vraag is: de snelheid van het internet. Dit fluctueert tussen 40 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van verscheidene onderdelen. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld e-mailen, filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of Videoland? Speel je graag online multiplayer games als Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? Betreft het een groot of klein gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De internet provider vergelijker helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier vertellen wij meer aangaande de mogelijke snelheid die hoort bij allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en de minimale snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-aanbieders worden altijd geordend op prijs in € p/maand. Het goedkoopste abonnement vind je bovenaan. De maandelijkse acties en voordelen zijn verrekend in de maandtarieven. Verscheidene leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, anderen verwerken de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je erachter gekomen bent wie de beste provider van Venlo in juli 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en rond de aanvraag af. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Stap je over van provider? Meestal faciliteert je betreffende internet-provider de opzegging van het contract door de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket

Een groot aantal families neigen naar het zogenaamde alles-in-1 pakket. Met deze constructie heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van 1 leverancier voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Actueel: Online.nl tarieven juli 2024.

 • Forse korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • Een aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals Gratis uitbreiding van je digitale-tv

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer kom jij erachter welke soorten aansluitingen af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen is aangesloten op glasvezel en kabelinternet. Normaal is ADSL wel voorhanden (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn gewenste snelheid en het budget factoren die van invloed zijn op jouw keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar gewoonlijk betaal je wel wat meer dan bij ADSL/VDSL/Kabel. Bij kabel internet is er maar één speler: Ziggo. ADSL is meestal de goedkoopste optie, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Venlo?

De maximale internetsnelheid ontvang je via kabel of glasvezel. Hiermee loopt de snelheid op tot 500 Mb p/s. Internet providers als Caiway, KPN en Ziggo kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Venlo kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zien we veel opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Check ook www.venlo.nl. De feitelijke snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de gebruikte apparatuur (netwerk accessoires, modem/router) is zeer relevant. De getoetste snelheid kan per situatie ontzettend fluctueren.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Indien je huidige contract niet meer geldig is (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. Naar een andere internet provider overstappen is tegenwoordig niet moeilijk. Normaal gesproken regel je dit online. De erkende providers in Nederland (T-Mobile, NLE, DELTA, KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Wellicht heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen juli 2024

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen storingen bij KPN. Uitbreidingen aan het kabel-netwerk resulteren dikwijls in Ziggo storingen. De dienstverlener ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Is er in Venlo traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Meerdere dingen hebben impact op de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de aansluitingen (kabels) en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een monteur kan ingepland worden, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 5901 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Venlo

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer regio’s zien we de optie van glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom Venlo zijn er allerlei projecten voor aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze pakketten zijn er al vanaf €42,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Venlo voor jou een optie is.

Voordelen Venlo glasvezel internet
 • Onverwacht snel internet: tot wel 1000 Mbit
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd service
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Veel verschillende partijen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Van 20 Mbit to 100Mbit
 • Prima klantenservice
 • Hoge korting
 • Wifi op elke plek
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke korting
 • Voor techneuten
 • Vaste lage prijs
 • Aantrekkelijke maandtarieven
nle x
 • Eigen Installatie
 • Inclusief alle apparatuur
 • Factuurkorting

Youfone
 • Premium kwaliteit, lage prijs
 • Zelf pakket samenstellen
 • Combinatie-voordeel
 • Inclusief spamfilter
 • Diverse pakketten
 • Overstapkorting
 • Overal Wifi in huis
 • Meerdere abonnementen
 • Scherpe prijzen
fiber-nl
 • Glasvezel 500 Mb/s
 • Voor elke portemonnee
 • Transparante prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente