Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Wageningen

Gemakkelijk en snel internetproviders in Wageningen vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie contracten is erg groot. Dat gaat van Tele2 tot XS4ALL, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze internet-vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk moeiteloos de populaire providers en achterhaal het goedkoopste internet abonnement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Direct bellen, internet en tv binnen zo’n alles in 1 pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Ook lees jij op Internethunter.nl uitgebreide info over onderwerpen als overstappen van provider en tips voor sneller internet.
ProvincieGelderland
GemeenteWageningen
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik224GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik best veel internet providers in Wageningen die bij elkaar weer een hele hoop goedkope TV en internet abonnementen in februari 2023 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een JBL Headphone wisselen elkaar in rap tempo af. De vraag is: hoe achterhaal je gelijk een scherp geprijsd en stabiel internet + TV abonnement? Deze website helpt jou daar bij. Voer moeiteloos de privé gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en selecteer het abonnement met de laagste prijs. Onthoud: gewoonlijk is ADSL-internet in Wageningen goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem niet alle dure extraatjes als thema pakketten. Deze uitbreidingen resulteren in een forse rekening.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (denk aan Youtube of NLziet).
 5. Blijf vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Wageningen?

In Wageningen zijn diverse internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld Ziggo, T-Mobile, KPN of Caiway. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Wageningen voor jou mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en check zelf de verschillende internetproviders in jouw postcodegebied in februari 2023. Populaire aanbieders van zijnternet zijn Caiway, Youfone of KPN. Internetaanbieders in Wageningen bieden interessante contracten voor los internet, Internet + TV contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN faciliteert in Wageningen internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Gratis beveiligingssoftware
 • Overal TV kijken
 • Lage maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor Televisie en internet via de televisiekabel in Wageningen. Accurate snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • 40 tot 400 Megabit per seconde
 • Ziggo On Demand
 • Factuurkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in snelle internet tarieven in Gelderland voor februari 2023. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Wifi-Service
 • Begin gemist en pauzeren
 • Goede welkomstkorting

Actieprijzen internet + televisie in Wageningen (tarieven februari 2023)

Interessant: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Wageningen? Het schommelt doorgaans per postcode. De hoogte van de factuur komt tot stand door factoren als de active provider (denk aan T-Mobile), type internet (bijvoorbeeld glas), up/downloadsnelheid (bijv. 25Mb/s), plus eventuele extra’s (denk aan tv live pauzeren). Een goedkoop TV en internet abonnement in Wageningen is er vaak al vanaf €17,5 tot deal van €77,50. Doorgaans is een alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Lees verder over Internet en TV contract.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 100 Mb
 • Tele2 Internet Extra en TV Light 100 Mb
 • Online.nl Internet 50 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + TV Start
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken wageningen

Overstappen naar een andere internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Wageningen is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je vergelijkt in de vergelijkingstool alleen de internet-contracten van providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Allereerst geef je aan wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Bovendien bieden wij je de optie om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan CTV Zeeland) te nemen. Ook kun je het abonnement unieker maken met specifieke diensten als uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat ook belangrijk is: hoe snel moet het internet zijn? Dat wisselt tussen de 10 mb/s tot 150 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van uiteenlopende aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de meest basale activiteiten zoals o.a. filmpjes kijken, het weer bekijken, surfen op het internet, het nieuws lezen? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of Pathé Thuis? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als Grid? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier geven wij advies inzake de ideale snelheid die wij aanraden voor de diverse type huishoudens.

 4. Vergelijken op prijs

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-aanbieders zijn altijd gerankt op maandelijkse kosten. De goedkoopste internet provider zul je altijd bovenaan zien. Een kortingsactie is al meegenomen in de prijs per jaar. Sommige providers bieden een vaste korting, en weer andere leveranciers hebben de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Wageningen in februari 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de aanvraag-pagina. Voer je prive gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost je nog geen 5 minuten. Stap je over van provider? Veelal verwerkt je nieuwe internet provider de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Opvallend veel woningeigenaren overwegen het praktische alles-in-1 pakket. In dit pakket heb jij digitale TV, internet & vast bellen van één aanbieder voor één transparant tarief. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Bekijk ook Ziggo Glasvezel.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een contactpersoon die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijv. Gratis Eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de internet postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens zie je welke internet verbindingen actief zijn voor jouw geval. Niet elke woning kan zomaar overstappen op glasvezel & (coax) kabel. In de regel is een ADSL verbinding wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn maximale snelheden en de prijzen factoren die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar meestal ook iets duurder in vergelijking met ADSL en Kabel. Voor internet via de kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Welke provider heeft het snelste internet in Wageningen?

Het snelste internet krijg je via kabel of glasvezel. Op basis daarvan download je met wel 1000Mb p/s. Dienstverleners als Ziggo, KPN en Caiway zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Wageningen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zien we steeds meer initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. Het laatste nieuws tref je op www.wageningen.nl. De snelheid die je behaalt is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, wifi-repeaters) is van belang. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huishouden anders zijn.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet pakket gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grote providers (T-Mobile, DELTA, Online, KPN, Tele2, Telfort, Ziggo) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Onderhoud & storingen februari 2023

Op dit moment zien we geen grote storingen. In 2023 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkmonden soms uit in een storing bij Ziggo. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via FB of Twitter merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Wageningen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene onderdelen hebben impact op de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de netwerkkabels die je gebruikt en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een Wifi Booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op telefoons en laptops of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen adviseur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6701 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Wageningen

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In flink wat straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de omgeving Wageningen zijn er verscheidene initiatieven met betrekking tot aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met glasvezel geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze verbindingen zien we al terug vanaf €40. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Wageningen actief is op je postcode.

Voordelen Wageningen glasvezel internet
 • Sensationeel snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, nauwelijks storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Volledige vrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Gewoon goed internet
 • 100% installatiegarantie
 • Combinatie-voordeel
 • Gratis Experia Box
 • Voor elke portemonnee
 • Transparante tarieven
 • Pro, Plus & Smart
 • Ruim aanbod
 • Duidelijke prijzen
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Gratis Wifi-modem
 • Transparante maandtarieven

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Uitstekende klantenservice
 • Goedkope maandtarieven
 • Online TV App
 • Voor elke portemonnee
 • Goedkope maandtarieven
 • Snelheden tot 600 Mbit
 • Met gratis Wifi modem
 • Transparante maandtarieven
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Supergoedkoop bellen
 • Duidelijke maandtarieven