Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Winsum

Super simpel en snel internetproviders in Winsum vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Je kunt denken aan KPN tot en met Online.nl, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct de populaire providers en bekijk het meest geschikte internetaanbod dat rijmt met de ingevoerde gegevens. Snel internet, tv en bellen met het alles in 1 pakket groeperen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens checkt men op Internethunter.nl waardevolle informatie over thema’s zoals digitale televisie en kosten van een internetpakket.
ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
Gemiddelde downloadsnelheid45Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,50 p/maand
Populaire aanbiederYoufone

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag flink wat internet providers in Winsum die bij elkaar opgeteld weer enorm veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in september 2021 hanteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een JBL Headphone zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe check je gemakkelijk zo’n betaalbaar en actueel internet + TV contract? Wij van Internethunter.nl helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef direct de eigen gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en zoek het internet + tv pakket waar jij het voordeligste bent. Goed om te weten: gewoonlijk is ADSL-internet in Winsum het meest goedkoop.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure opties als speciale premium kanalen. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (bijv. Pathé Thuis of Film1).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Winsum?

In Winsum zijn er een groot aantal internet pakketten voorhanden. Je kunt denken aan T-Mobile, Ziggo, KPN en Online.nl. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Winsum voor jou mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de aanwezige providers in jouw straat in september 2021. Bekende leveranciers zijn Vodafone, Fiber of KPN. Internetaanbieders in Winsum bieden degelijke “internet-only” abonnementen, TV + Internet pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN verkoopt in Winsum internet en TV. Glasvezel, ADSL en goedkoop vast bellen.

 • Wifi in alle hoekjes en gaatjes
 • 40+ HD zenders
 • Voordeel op de factuur
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet en TV door de kabel (coax) in Winsum. Accurate snelheid met een lage instapprijs.

 • €0,12 per minuut
 • Formule 1 kijken
 • Duidelijke prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in scherpe internet tarieven in Groningen voor september 2021. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Krachtige Wifi modem
 • Begin gemist en pauzeren
 • Aantrekkelijke tarieven

Huidige prijzen televisie + internet in Winsum (tarieven september 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Winsum? Dit fluctueert normaliter per geval. De factuur wordt gevormd door onder andere de internetprovider (bijvoorbeeld Online.nl), levering (bijv. coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en overige opties (zoals. videotheek thuis). Een goedkoop TV en internet pakket in Winsum sluit je af voor rond de €22,5 t/m €95. Gemiddeld is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Klik door naar Overstapservice.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb
 • KPN Internet glasvezel 500 Mbps
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb


internet vergelijken winsum

Overstappen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Winsum is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via ons vergelijkscript kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Aansluitend kom je binnen in de vergelijker van internet pakketten. Je vindt daar louter de internet en TV pakketten van aanbieders die leverbaar zijn in jouw buurt.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit welke diensten je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Als je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarbij kan het handig zijn om televisiezenders die je graag kijkt (bijvoorbeeld RTV Drenthe) uit te kiezen. Tegelijkertijd kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met services als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder van belang is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 10 mb/s tot soms 400 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van verscheidene elementen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten zoals filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of NLziet? Speel jij in je vrije tijd graag online games als Borderlands 2? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter assisteert je daarbij. Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Hier geven wij advies betreffende de gewenste snelheid die matcht bij allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je het soort contract en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt begin je met tarieven vergelijken. De bedrijven zijn normaal gesproken in een lijst gezet a.d.h.v. kosten per maand. De goedkoopste aanbieder vind je bovenaan. Een exclusieve korting is al doorgerekend in het totaalbedrag. Verscheidene aanbieders bieden een vaste korting, of bieden alternatieven. Ze hanteren de eerste maanden van het contract een korting van €10.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Winsum in september 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt meteen verwezen naar de desbetreffende aanbieding. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Normaal faciliteert je aanstaande internet-provider het volledige overstap traject aan de hand van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Flink wat bewoners overwegen het voordelige alles-in-1 pakket. Bij dit contract ontvang je digitale TV, vast bellen en internet van 1 leverancier waarbij je een vast maandbedrag afrekent. In september 2021 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Bezoek de pagina: Telfort prijzen vergelijken.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor televisie en internet issues
 • Combineren betekent gratis extraatjes als MB’s uitdelen aan familie en vrienden

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer zie je welke mogelijkheden beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden is aangesloten op glasvezel en kabelinternet. Dikwijls is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de prijzen onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar standaard ligt de maandprijs iets hoger in verhouding tot ADSL of (coax) kabel. Bij internet via de kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is in de regel het goedkoopste, echter de internetsnelheid is fors minder.

Waar vind ik het snelste internet in Winsum?

Het allersnelste internet komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Zo Up- en download je tot 500Mb. Internetproviders als KPN, Caiway en Ziggo kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Winsum zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel ontstaan er steeds meer nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. Bekijk ook www.winsum.nl. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, netwerkkabels) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Als je huidige contract niet meer geldig is (doorgaans na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Overstappen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Meestal handel je dat zelf online af. De grootste providers van Nederland (T-Mobile, Online, NLE, KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over de overstapservice. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen september 2021

Vandaag is er geen grootschalige storing. In heel 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan betekenen een storing bij KPN. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk draaien soms uit op storingen bij Ziggo. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Winsum traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat variabelen beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de netwerkkabels die je gebruikt en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde toepassingen op laptop, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale installateur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 9773 en stap online over

Glasvezel vergelijken Winsum

Glasvezel is een haardunne vezel met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concreet: enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In flink wat postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de gemeente Winsum zijn er meerdere initiatieven ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor contracten met glasvezel geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Dit type abonnementen zijn beschikbaar vanaf €45. Doe de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Winsum beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Winsum glasvezel internet
 • Onthutsend snel internet: tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel verschillende partijen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Inclusief Ouderlijk Toezicht
 • Supergoedkoop bellen
 • Overstapkorting
 • Geen onnodige extra’s
 • Meerdere abonnementen
 • Scherpe korting
 • 100mb/s tot 500mb/s
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
nle x
 • Combikorting met energie
 • Ook voor alleen Internet
 • Korting bij 1 jaar

Youfone
 • Alle interactieve diensten
 • Met gratis Wifi modem
 • Hoge welkomstbonus
 • Tot 200 Mb/s
 • Pakket voor elk budget
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Stabiel en snel internet
 • Ook voor alleen Internet
 • Hoge welkomstbonus
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Betrouwbaar netwerk
 • Lage maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente