Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Zwijndrecht

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Zwijndrecht vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Je kunt denken aan KPN tot T-Mobile, de juiste provider kiezen valt niet mee. Internethunter.nl helpt jou daarbij! Vergelijk vandaag de beste providers en vindt zo het scherpste internetaanbod dat matcht met jouw situatie. Liever internet, bellen en televisie in zo’n alles-in-1 pakket samentrekken? Ook daar kun jij voor kiezen! Tevens vergaar je op deze website nuttige informatie informatie over topics als digitale televisie of internetgebruik in de regio.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
Gemiddelde downloadsnelheid60Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik183GB p/maand
Gemiddelde kosten€40,00 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment opvallend veel internet providers in Zwijndrecht die gezamenlijk weer een hele hoop scherpe TV en internet abonnementen in april 2024 verkopen. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Xbox360 zijn per week weer anders. Op basis waarvan vind je direct zo’n scherp geprijsd en actueel TV + internet abonnement? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer hierboven de benodigde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en pak het pakket waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: in veel gevallen is ADSL-internet in Zwijndrecht financieel het aantrekkelijkste.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s als o.a. thema pakketten. Pakketten als deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (onder andere Film1 of Videoland).
 5. Blijf vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Zwijndrecht?

In Zwijndrecht zijn flink wat internet pakketten actief. Populaire spelers zijn KPN, Ziggo, T-Mobile of Telfort. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Zwijndrecht mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle beste of goedkoopste providers in jouw regio in april 2024. Relevante aanbieders zijn Tele2, NLE of Ziggo. Internetaanbieders in Zwijndrecht verschaffen betrouwbare internet only deals, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN faciliteert in Zwijndrecht internet en TV. Glasvezel, ADSL en goedkoop vast bellen.

 • Gratis monteurs
 • Begin gemist
 • Lage maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je internet en televisie middels de coaxkabel in Zwijndrecht. Accurate snelheid tegen een nette prijs.

 • Vanaf 40 mb/s
 • Gratis internetbeveiliging
 • Hoge korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Zuid-Holland voor april 2024. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineren voor gratis TV pakket
 • Gratis TV pakket
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Huidige prijzen internet + TV in Zwijndrecht (tarieven april 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Zwijndrecht? Het verschilt vaak per situatie. De factuur komt tot stand door aspecten zoals de provider (zoals Ziggo), internet type (bijvoorbeeld COAX), snelheid van het internet (bijv. 40Mb/s), en andere extra’s (uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Zwijndrecht vind je al vanaf €17,5 t/m €67,50. Veelal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Lees verder over Interactieve tv informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 500 Mb Glasvezel
 • NLE Internet 50 Mb/s
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb
 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb


internet vergelijken zwijndrecht

Overstappen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Zwijndrecht is het belangrijk eerst een postcodecheck op je adres te doen. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna sturen we je door naar de internet + TV vergelijker. Je ziet daar enkel de internet-abonnementen van bedrijven die ook leveren in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Allereerst kun je kiezen welke diensten je precies nodig hebt. Alleen internet? Of een combinatie met TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Als je weet wat je zoekt kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (denk aan TV 538) toe te voegen. Ook kun je het abonnement unieker maken met diensten als vooruitkijken, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien van belang is: hoe snel moet het internet zijn? Dit varieert tussen de 20 mb/s t/m 150 mb/s. De snelheid die bij jou past is gebonden aan uiteenlopende variabelen. Gebruik je internet alleen voor de standaard toepassingen zoals weerbericht bekijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Kijk je veel video-content via bijv. NLziet of Videoland? Houd je van populaire games als Age of Empires II HD? Ben je alleen of met een heel gezin? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de mogelijke snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra jij het type pakket en de gewenste snelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-bedrijven worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. De goedkoopste provider vind je bovenaan. Een speciaal actietarief is al doorgerekend in het totaalbedrag. Een hoop internet providers hanteren een cashback bij overstappen, of geven iets anders weg. Zij bereken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij weet wie de beste provider van Zwijndrecht in april 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Betreft het een overstap? Vaak faciliteert je toekomstige internet-provider het opzeggen van het huidige contract door de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-pakket

Een groot aantal consumenten bestellen het handige alles-in-1 abonnement. Met zo’n totaalpakket krijg jij digitale TV, internet & vast bellen van één provider voor één transparant tarief. Op dit moment heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Bezoek de pagina: Vodafone tarieven april 2024.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Inzicht in alle kosten
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijvoorbeeld Gratis wifi booster

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Als uitgangspositie neem je altijd de uitslag van de postcodecheck. Door het invoeren van de adresgegevens ontdek je welke verbindingen beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet iedereen kan een pakket selecteren op basis van glasvezel & (coax) kabel. Vaak is ADSL/VDSL wel voorhanden (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Hierbij zijn de benodigde snelheid en de kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar normaal gesproken zijn de kosten wat hoger in verhouding tot ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is meestal het laagst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Zwijndrecht?

De snelste verbinding zal je ontvangen via een kabelaar of via glasvezel. Op basis daarvan lopen de snelheden op tot 1000Mb. Aanbieders als Ziggo, Caiway & KPN spelen hier handig op in. In de gemeente Zwijndrecht zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan meerdere opdrachten om glasvezel aan te leggen. Meer info vind je ook op www.zwijndrecht.nl. De snelheid die je behaalt is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Het gebruik van randapparatuur (modems, datakabels, wifi-versterkers) is zeer relevant. De actuele snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

In het geval dat jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet pakket is een fluitje van een cent. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De erkende providers in Nederland (DELTA, Online, KPN, T-Mobile, Telfort, Tele2, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen april 2024

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2024 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Het gevolg kan zijn een KPN storing. Uitbreidingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Ziggo. De klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Zwijndrecht traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een professionele specialist kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3331 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Zwijndrecht

Glasvezel is een haardunne vezel die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Zodoende haal je supersnel internet tot wel 1000 Mb/s. In veel plaatsen in Nederland is glasvezel internet beschikbaar als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de gemeente Zwijndrecht zijn er interessante ontwikkelingen met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met glasvezel heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wordt steeds bekender en populairder en de kosten worden steeds gunstiger. Deze verbindingen kun je al afsluiten vanaf €35. Start onze postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Zwijndrecht af te sluiten is.

Voordelen Zwijndrecht glasvezel internet
 • Verrassend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Tele2 Vriendenvoordeel
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke maandprijs
 • Experia Box V10A
 • Moeiteloos overstappen
 • Scherpe maandprijs
 • Met de FRITZ!Box
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe korting
nle x
 • Tv-verbindingsset
 • Verschillende contracten
 • Scherpe prijzen

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Verschillende contracten
 • Combinatiekorting
 • Altijd goed geïnstalleerd
 • Prima klantenservice
 • Goede welkomstbonus
 • Ongewoon snel internet
 • Verschillende contracten
 • Maandelijks aanbiedingen
fiber-nl
 • TV kijken via de App
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente