Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Aa en Hunze

Zelf snel de internetproviders in Aa en Hunze vergelijken? Het aantal internet en televisie contracten is groter dan ooit. Van KPN t/m Fiber, er is bijna té veel keuze. Deze website helpt jou daarbij! Vergelijk simpel alle grote providers en bekijk het voordeligste internetaanbod dat rijmt met jouw situatie. Binnen enkele minuten bellen, tv en internet in een alles in één pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Daarbij checkt men via de Internethunter belangrijke informatie over items als ADSL of kosten van een internetpakket.
ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik140GB p/maand
Gemiddelde kosten€40,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag een groot aantal internet providers in Aa en Hunze die in totaal weer erg veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juli 2024 presenteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals tickets voor de dierentuin zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier bekijk je gemakkelijk een betaalbaar en snel TV + internet contract? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul snel de gevraagde gegevens in, bekijk de mogelijke providers en neem het internet + tv pakket met de laagste tarieven. Onthoud: in de regel is ADSL-internet in Aa en Hunze voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 internet en TV bespaartips
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure extra’s zoals bijv. sportpakketten. Deze extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (bijvoorbeeld Videoland of Film1).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Aa en Hunze?

In Aa en Hunze zijn flink wat internet pakketten op de markt. Onder andere Ziggo, T-Mobile, KPN of Online.nl. Via ADSL, de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Aa en Hunze in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en bekijk de meest populaire internetproviders in jouw regio in juli 2024. Interessante internet providers zijn Telfort, Fiber of Ziggo. Internetaanbieders in Aa en Hunze bieden interessante losse internet pakketten, Televisie + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN faciliteert in Aa en Hunze internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, vaak als beste getest.

 • Voordelig Spotify Premium
 • Videotheek thuis
 • Scherpe maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & TV middels de coaxkabel in Aa en Hunze. Accurate snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • €0,12 per minuut
 • TV kijken via de App
 • Transparante prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert scherpe internet tarieven in Drenthe voor juli 2024. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • 200 – 750 Megabit per seconde
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Duidelijke tarieven

Huidige prijzen televisie en internet in Aa en Hunze (tarieven juli 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Aa en Hunze? Dat verandert allicht per situatie. Het tarief komt tot stand door o.a. de internetprovider (bijv. Online.nl), internetverbinding (denk aan COAX), internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), en extra’s (zoals. on demand TV kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Aa en Hunze sluit je af voor rond de €32,5 tot deal van €62,50. Standaard is het 3-in-1 abonnement het goedkoopste. Actueel: Alles-in-1.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 4K
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s
 • XS4ALL Smart + Bellen 80 Mb
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb


internet vergelijken aa-en-hunze

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Aa en Hunze is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Daaropvolgend wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool alleen maar de internet en TV pakketten van bedrijven die actief zijn in jouw buurt.

 2. Een abonnement kiezen

  Nu kun je kiezen welke onderdelen je in het pakket wilt. Alleen internet? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je een stuk beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Ook heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (bijv. RTV Sternet) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in add-ons als live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien essentieel is: de snelheid van het internet. Dit ligt ergens tussen 20 mb/s tot wel 250 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan meerdere componenten. Passen jullie internet toe voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld het nieuws lezen, filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Netflix of Videoland? Speel je graag internet spelletjes (games) als Starcraft 2? Betreft het een groot of klein gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze vergelijker helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de maximale snelheid die goed is voor allerlei situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en beschikbare snelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders zijn altijd weergegeven op basis van kosten per maand. Het goedkoopste abonnement zie je dus direct staan. De eventuele korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle leveranciers hanteren een cashback bij overstappen, en weer andere leveranciers geven bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als je te weten bent gekomen wie de beste provider van Aa en Hunze in juli 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt gelijk op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en rond de aanvraag af. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Gaat het om een overstap? In algemene zin faciliteert jouw betreffende leverancier dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 abonnement

Een groot aantal woningeigenaren overwegen het praktische alles-in-1 pakket. Met zo’n totaalpakket heb jij de beschikking over vast bellen, digitale TV & internet van 1 leverancier voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Actueel: Ziggo abonnement.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle vragen rondom internet en TV
 • Combineren betekent gratis extraatjes als onder andere Verdubbeling van je MB’s en minuten

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor gebruik je de resultaten van de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer zie je welke internet verbindingen te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis kan profiteren van glasvezelinternet & kabel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn de benodigde snelheid en de tarieven onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder dan bij andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Aa en Hunze?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Hiermee kan je up/downloaden tot wel 500 Mb p/s. Leveranciers als Caiway, KPN en Ziggo zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Aa en Hunze zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er steeds meer projecten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Check ook www.aaenhunze.nl. De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (netwerkkabels, netwerk accessoires) is zeer relevant. De actuele snelheid kan per huis ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Gewoonlijk regel je dit online. De erkende providers in Nederland (Online, DELTA, NLE, KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak ook bekend als de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Misschien kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Werkzaamheden & storingen juli 2024

Vandaag zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2024 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk kunnen resulteren in Ziggo storingen. De betreffende provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Aa en Hunze traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Ontzettend veel zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Belangrijke aspecten zijn: het type netwerkkabel en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een professionele adviseur kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 9463 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Aa en Hunze

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb per seconde. In meer en meer plekken is glasvezel internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom de gemeente Aa en Hunze zijn er verschillende ontwikkelingen t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor contracten met glasvezel heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze verbindingen zijn er al vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Aa en Hunze tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Aa en Hunze glasvezel internet
 • Zeer snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, heel weinig storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Een van de goedkoopste
 • Internet, TV en Bellen
 • Transparante prijzen
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • Interactief TV kijken
 • Scherpe maandprijs
 • Maximale stabiliteit
 • Uitstekende klantenservice
 • Combinatie-aanbieding
nle x
 • Nieuwe telecomprovider
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe welkomstbonus

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Ook voor alleen Internet
 • Goede welkomstbonus
 • Met Webmail
 • Razendsnel internet
 • Lage tarieven
 • Snelheden tot 600 Mbit
 • Ook voor alleen Internet
 • Overstapkorting
fiber-nl
 • Video on demand
 • Pakket voor elk budget
 • Transparante maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente