Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken De Rijp

Gemakkelijk en snel alle internetproviders in De Rijp vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten is werkelijk enorm. Dat gaat van Tele2 tot T-Mobile, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct de populaire providers en bekijk het scherpste internet contract dat rijmt met jouw eisenpakket. Wil jij internet, bellen en televisie met zo’n alles in één pakket nemen? Dat behoort tot de opties! Vervolgens check jij op Internethunter.nl praktische info over thema’s zoals overstappen van internet aanbieder of technische problemen.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Gemiddelde downloadsnelheid38Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik195GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,50 p/maand
Populaire aanbiederT-Mobile

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel erg veel internet providers in De Rijp die opgeteld weer enorm veel goedkope TV en internet abonnementen in september 2023 aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals gratis bioscoopkaartjes kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Met andere woorden, hoe check je zelf een scherp geprijsd en stabiel abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Geef eenvoudig jouw eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en selecteer het internet contract waar jij het voordeligste bent. Let op: meestal is ADSL-internet in De Rijp het voordeligste.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals bijv. extra betaalde kanalen. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Neem geen TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. Netflix of NLziet).
 5. Blijf vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in De Rijp?

In De Rijp zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Vodafone. Door ADSL, de coaxkabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in De Rijp in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en bekijk de beschikbare leveranciers in jouw regio in september 2023. Interessante internetproviders zijn Telfort, Fiber en T-Mobile. Internetaanbieders in De Rijp bieden betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN verkoopt in De Rijp internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, vaak als beste getest.

 • Snelheid tot 500 Megabit
 • Live TV pauzeren
 • Aantrekkelijke tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt TV en internet via de kabel in de gemeente Alkmaar. Goede snelheden met korting voor nieuwe klanten.

 • 3 duidelijke pakketten
 • On demand televisie kijken
 • Lage maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je goede internet tarieven in Noord-Holland voor september 2023. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Interessant voor ZZP’ers
 • Interactieve TV
 • Aantrekkelijke prijzen

Actuele prijzen TV & internet in De Rijp (tarieven september 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in De Rijp? Dat wisselt vaak per postcode. De nota wordt opgebouwd door zaken als de internetprovider (zoals Ziggo), type internet (bijv. kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 45Mb/s), plus eventuele extra’s (zoals. extra zenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in De Rijp is er vaak al vanaf €15, en lopen op tot zo’n €77,50. Gemiddeld is alles-in-1 het voordeligste. Klik door naar WiFi advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 500 Mb Glasvezel
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + TV Start
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb


internet vergelijken de-rijp

Overstappen van internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in De Rijp is het belangrijk eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Als je dat gedaan hebt kom je binnen in de snelste internetvergelijker. Je ziet in de tool alleen maar de internet-abonnementen van internetproviders die verkrijgbaar zijn op jouw adres.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu kan je aanvinken wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast kan het relevant zijn om bepaalde HD-zenders (denk aan RTV Oost) te nemen. Tegelijkertijd kan jij kiezen voor specifieke diensten als vooruitkijken, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat schommelt tussen de 10 mb/s tot 100 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan diverse variabelen. Nemen jullie internet voor het basisgebruik zoals o.a. het nieuws lezen, filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen? Of stream je ook video’s of films bij NLziet of NPO? Houd je van online multiplayer games als Lego Star Wars The Complete Saga? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De internet provider vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier vertellen wij meer over welke internetsnelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en beschikbare snelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn in de regel weergegeven op basis van tarieven p/maand. De internet provider met de laagste prijs staat bovenaan. De maandelijkse acties en voordelen zijn verwerkt in het maandbedrag. Verscheidene bedrijven bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties bereken bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van €10.

 5. De overstap maken van provider

  Vanaf dat je erachter gekomen bent wie de beste provider van De Rijp in september 2023 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bekijk’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en dien jouw aanvraag in. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je overstappen van provider? Dikwijls regelt de aanstaande provider de opzegging van het contract met de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 pakket

Flink wat klanten overwegen het goedkope alles-in-1 abonnement. Bij dit contract beschik je over digitale TV, internet en vast bellen van 1 partij tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag de dag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Bekijk ook XS4ALL internet en tv.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes als onder andere Gratis FILM1

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer zie jij welke type verbindingen mogelijk zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel of (coax) kabel. In de regel is ADSL wel af te sluiten (bij afwezigheid van glasvezel). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn maximale snelheden en de kosten onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger dan in het geval van andere opties. Bij kabel internet kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in De Rijp?

Het snelste internet bereik je met kabelinternet of de glas. Met zo’n verbinding bereik je snelheden tot 1000Mb. Providers als Ziggo, KPN & Caiway ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Alkmaar is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er steeds meer projecten voor de uitbreiding van glasvezel. Check ook www.alkmaar.nl. De maximum snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de gebruikte apparatuur (data-kabels, wifi-versterkers, routers) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per huis zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. De overstap regelen naar andere providers wordt steeds makkelijker gemaakt. Normaal gesproken kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in Nederland (T-Mobile, NLE, KPN, DELTA, XS4ALL, Telfort, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Huidige storingen september 2023

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In heel 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Ziggo. De klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of het internet eruit ligt.

Heeft De Rijp traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verschillende zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Controleer altijd de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan daarnaast komen door software op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een professionele adviseur kan bij je thuis langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 1483 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken De Rijp

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In flink wat straten kan je internetten via glasvezel of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook nabij Alkmaar zijn er tal van updates voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel-internet heb je te maken met aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en is niet veel duurder dan de kabel. Dit type abonnementen zien we al terug vanaf €35. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in De Rijp een mogelijke kanshebber is.

Voordelen De Rijp glasvezel internet
 • Opmerkelijk snel internet: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd High Definition televisiebeelden

tele2
 • TV Light of TV Basis
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe welkomstkorting
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • Met gratis Wifi modem
 • Goedkope tarieven
 • Meest aanbevolen
 • Supergoedkoop bellen
 • Lage maandprijs
nle x
 • Vanaf 50mb/s tot 500mb/s
 • Met handige App
 • Lage prijzen

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Makklijk overstappen
 • Overstapbonus
 • 72 tv-zenders
 • Alles-in-1 pakketten
 • Duidelijke prijzen
 • Ongekende kwaliteit TV
 • Uitstekende klantenservice
 • Transparante maandprijs
fiber-nl
 • Gratis nummerbehoud
 • Internet, TV en Bellen
 • Hoge korting