Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Noordeinde

Snel direct alle de internetproviders in Noordeinde vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie pakketten is werkelijk enorm. Van Telfort tot aan Caiway, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk eenvoudigweg de Hollandse providers en vind het aantrekkelijkste internet contract dat in lijn is met jouw wensen. Gelijk internet, televisie en bellen met het alles-in-1 pakket bundelen? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens checken jullie op deze website bruikbare info over zaken als kosten van TV-abonnement en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik197GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,50 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel ontzettend veel internet providers in Noordeinde die opgeteld weer flink wat aantrekkelijke TV en internet abonnementen in april 2024 hanteren. De acties van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gratis accuboormachine wisselen elkaar snel af. Hoe achterhaal jijdirect zo’n scherp geprijsd en actueel pakket voor internet + TV? Wij helpen jou daar bij. Vul vlug de eigen gegevens in, bekijk de aanwezige providers en zoek het internet abonnement die het goedkoopste is. Vergeet niet: in de regel is ADSL-internet in Noordeinde goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als bijv. thema pakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. Netflix of Youtube).
 5. Stop niet met vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Noordeinde?

In Noordeinde zijn verscheidene internet pakketten voorhanden. Bijv. Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl. Via ADSL, de traditionele kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Noordeinde actief zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de beschikbare providers in jouw woonplaats in april 2024. Grote internet providers zijn Tele2, NLE of Ziggo. Internetaanbieders in Noordeinde verstrekken betrouwbare losse internet pakketten, Televisie + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Via een quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN faciliteert in Noordeinde internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en 100% installatiegarantie.

 • Gratis innovatief Wifi-modem
 • 65 tv-zenders
 • Duidelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet & televisie door coax te gebruiken in Alkmaar. Goede snelheden met een goede beoordeling.

 • Tot wel 400 mb/s
 • Terugkijken
 • Pakket-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je laag geprijsde internet tarieven in Noord-Holland voor april 2024. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Vast laag beltarief
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Overstapbonus

Actuele prijzen televisie + internet in Noordeinde (tarieven april 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in april 2024 de tarieven van TV en internet in Noordeinde? Het schommelt natuurlijk per geval. De factuur wordt bepaald door o.a. je provider (denk aan T-Mobile), type internet (glasvezel), down- en uploadsnelheid (bijv. 65Mb/s), plus eventuele extra’s (een filmpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Noordeinde is er al vanaf €20, en lopen op tot zo’n €55. Doorgaans is het alles in 1 pakket het goedkoopste. Ook interessant: Alles-in-1 pakket.

Populaire pakketten
 • Caiwai Internet Glasvezel 150 Mb
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Light 100 Mb
 • XS4ALL Smart + Televisie glasvezel 80 Mb
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb


internet vergelijken noordeinde

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Noordeinde is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daarna wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je vindt hier louter de contracten van providers die ook echt actief zijn in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Allereerst kun je kiezen welke diensten je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder is het misschien slim om concrete zenders (bijv. BBC World News) toe te voegen. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in services als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dit varieert tussen de 35 mb/s tot wel 250 mb/s. Een goed gekozen snelheid is gebonden aan veel aspecten. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals e-mailen, filmpjes kijken, het weer bekijken, het nieuws lezen? Stream je graag via aanbieders als Film1 of Videoland? Houd je van online gaming avonturen als LIMBO? Zijn jullie met 2 personen of meer? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De internet provider vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Hier geven wij advies inzake welke internetsnelheid die hoort bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en de gewenste snelheid gekozen hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De leveranciers zijn in de regel gerangschikt op tarieven p/maand. Het goedkoopste pakket vind je bovenaan. Een exclusieve korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Verscheidene internetproviders werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij hanteren het eerste half jaar een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Vanaf dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Noordeinde in april 2024 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Stap je over van provider? In veel gevallen verzorgt de nieuwe internetprovider de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Erg veel inwoners willen het goedkope alles-in-1 pakket. Bij dit contract ontvang jij digitale TV, vast bellen & internet van 1 provider waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit moment heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Bezoek de pagina: NLE internet en tv.

 • Forse korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • Een contactpersoon voor alle vragen rondom internet en TV
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als onder andere Gratis keuzepakketten

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck op onze website. Middels je adresgegevens (postcode) kom jij erachter welke internetaansluitingen er voorhanden zijn voor jouw geval. Niet elk huis heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel & glasvezel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel mogelijk (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn maximale snelheden en het budget zaken die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger dan in het geval van de kabel of ADSL. Op het moment dat je gaat voor kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Noordeinde?

Het snelste internet komt binnen via glasvezel of de kabel. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 750 Mb p/s. Partijen als Caiway, KPN en Ziggo ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Alkmaar is er nog geen 100% dekking. Wel zien we regelmatig nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Check ook www.alkmaar.nl. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) moet je niet onderschatten. De maximale snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Zodra jouw contractstermijn is verlopen (doorgaans na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal handel je dat online af. De erkende providers in Nederland (DELTA, Online, T-Mobile, NLE, Telfort, Tele2, XS4ALL) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Actuele storingen april 2024

Op dit moment zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Het gevolg kan zijn een KPN storing. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkresulteren dikwijls in Ziggo storingen. De betreffende provider weet hier vaak meer over. Via de webcare ontdek je razendsnel dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Noordeinde traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Ontzettend veel aspecten beïnvloeden de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op laptops of telefoons of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen monteur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 1485 en stap online over

Glasvezel vergelijken Noordeinde

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit mondt uit in een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer omgevingen heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel naast kabel en ADSL. Ook in de gemeente Alkmaar zijn er diverse ontwikkelingen ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor glasvezel internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze verbindingen kan je al nemen vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en check of glasvezel internet in Noordeinde af te sluiten is.

Voordelen Noordeinde glasvezel internet
 • Merkwaardig snel internet: tot wel 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Hoge keuzevrijheid
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goede korting
 • Goede klantenservice
 • Inclusief alle apparatuur
 • Overstapkorting
 • Ook zakelijk
 • Verschillende pakketten
 • Duidelijke maandprijs
nle x
 • Ook energie
 • Handige monteursdienst
 • Transparante prijzen

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Altijd goed geïnstalleerd
 • Uitstekende klantenservice
 • Duidelijke prijzen
 • Altijd stabiele snelheid
 • Supersnel overstappen
 • Lage prijzen
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe maandprijs