Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Amstelveen

Zonder problemen snel de internetproviders in Amstelveen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten is groter dan ooit. Je kunt denken aan Ziggo tot en met Online.nl, je kunt alle kanten op. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk moeiteloos de beste providers en vind het goedkoopste internetpakket passende bij jouw verbruik en wensen. Wil jij bellen, televisie en internet in het alles in 1 pakket samenvoegen? Je leest er alles over op onze website. Eveneens treft men op Internethunter.nl praktische informatie over onderwerpen als kabel-internet en hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik140GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,50 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet providers in Amstelveen die bij elkaar weer de wereld aan interessante en voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als gratis bioscoopkaartjes zijn eigenlijk elke maand weer anders. De vraag is: hoe vind jijsimpel een betaalbaar en snel pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul gelijk jouw gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en kies meteen het internet pakket die het laagst geprijsd is. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Amstelveen goedkoper dan glasvezel of kabel.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Neem alle diensten bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure add-ons zoals bijvoorbeeld thema pakketten. Pakketten als deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. NLziet of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Amstelveen?

In Amstelveen zijn diverse internet pakketten actief. Populaire spelers zijn KPN, Ziggo, T-Mobile of Vodafone. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Amstelveen je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk online de meest populaire leveranciers in jouw woonplaats in augustus 2022. Relevante internetproviders zijn Vodafone, Youfone en Ziggo. Internetaanbieders in Amstelveen hebben betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Amstelveen internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, via een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis innovatief Wifi-modem
 • Uitzending gemist
 • Lage tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet en TV via de televisiekabel in Amstelveen. Gewoon snel internet, aantrekkelijk geprijsd.

 • Veilig online pakket
 • On demand televisie kijken
 • Goede welkomstbonus
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met goede internet tarieven in Noord-Holland voor augustus 2022. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Betrouwbaar netwerk
 • TV Anywhere
 • Scherpe korting

Huidige prijzen televisie en internet in Amstelveen (tarieven augustus 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Amstelveen? Dat varieert allicht per geval. De nota wordt bepaald door onder andere de internetprovider (bijv. Caiway), internet type (bijvoorbeeld VDSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), plus andere add-ons (denk aan extra HD zenders). Een goedkoop TV en internet abonnement in Amstelveen is beschikbaar vanaf €20 tot bedragen van €82,50. In algemene zin is het alles in 1 pakket het minst kostbaar. Actueel: Glasvezel pakket.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 100 Mb
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Light 20 Mb
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s
 • T-Mobile Internet 50 Mb
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s


internet vergelijken amstelveen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Amstelveen is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. In de volgende stap kom je terecht in de vergelijker van internet pakketten. Je ziet hier louter de internet-abonnementen van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  Om te beginnen geef je aan welke diensten je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of een deal inclusief TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kan je nog beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook is het een optie om specifieke zenderpakketten (bijvoorbeeld E! Entertainment) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 50 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van een aantal elementen. Nemen jullie internet voor het standaard gebruik als o.a. nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, weerbericht bekijken, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij Pathé Thuis of Netflix? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als Day of Defeat: Source? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker geeft advies! Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info m.b.t. de ideale snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten providers vergelijken

  Zodra je het gewenste pakket en maximale snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De leveranciers zijn in de regel gerangschikt op tarief per maand. De goedkoopste provider komt als eerste naar voren. Eventuele acties en aanbiedingen zijn direct berekend in het maandbedrag. Verscheidene partijen bieden een vaste korting, en een deel van de organisaties geven de eerste 2 of 3 maanden een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat je berekend hebt wie de beste provider van Amstelveen in augustus 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Wil je overstappen? Vaak faciliteert de betreffende internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Nogal wat consumenten bestellen het voordelige alles-in-1 abonnement. Met zo’n totaalpakket heb je digitale TV, internet & vast bellen van één aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Klik door naar XS4ALL speedtest.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijvoorbeeld Gratis data / GB’s voor je telefoon contract

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je of ADSL/Kabel/Glasvezel beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens kan zomaar overstappen op glasvezel & (coax) kabel. In algemene zin is ADSL/VDSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn gewenste snelheid en de tarieven factoren die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook wat kostbaarder dan bij ADSL en Kabel. Bij internet via de kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in Amstelveen?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier download je met wel 1000Mb. Internetproviders als Caiway, Ziggo & KPN ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Amstelveen kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn doorgaans wel nieuwe opdrachten om glasvezel aan te leggen. Zie ook www.amstelveen.nl. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, modem/router, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De actuele snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen van internet pakket is een fluitje van een cent. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste internetproviders (Online, T-Mobile, DELTA, KPN, Ziggo, Tele2, Telfort) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Uiteraard kan er ook een monteur bij je langskomen.

Werkzaamheden & storingen augustus 2022

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2022 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Upgrades van het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. De klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook zie je als eerste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Amstelveen traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Veel factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi booster of repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door software op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale monteur kan langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 1181 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Amstelveen

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Met deze techniek haal je geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In meer en meer postcodegebieden kan je kiezen voor glasvezel internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Amstelveen zijn er interessante plannen t.a.v. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor glasvezel-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wint flink aan populariteit en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze abonnementen vind je al vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Amstelveen het overwegen waard is.

Voordelen Amstelveen glasvezel internet
 • Ongekend snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, minder storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel verschillende partijen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Hoog rapportcijfer
 • 100% installatiegarantie
 • Goede welkomstbonus
 • Experia Box V10A
 • Internet, TV en Bellen
 • Maandelijks aanbiedingen
 • 100mb/s tot 500mb/s
 • Alleen internet of alles in 1
 • Combinatiekorting
nle x
 • 100% transparant
 • Moeiteloos overstappen
 • Scherpe welkomstkorting

Youfone
 • ADSL en glasvezel internet
 • Ook voor alleen Internet
 • Lage maandprijs
 • Altijd goed geïnstalleerd
 • Meerdere abonnementen
 • Maandelijkse korting
 • De glasvezel expert
 • Met handige App
 • Goede welkomstkorting
fiber-nl
 • Draadloze FRITZ!Box router
 • Voor elke portemonnee
 • Goedkope prijzen