Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Beverwijk

Zelf snel alle internetproviders in Beverwijk vergelijken? De hoeveelheid internet en tv contracten was nog nooit zo groot. Van Tele2 tot en met XS4ALL, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijkingstool helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudigweg de beste providers en vindt zo het scherpste internetaanbod dat in lijn is met jouw situatie. Wil jij bellen, televisie en internet binnen het alles in één pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Tevens vergaren jullie via de Internethunter nuttige info info over thema’s als overstappen van internet aanbieder of vast bellen.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
Gemiddelde downloadsnelheid45Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik144GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,50 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in april 2023 nogal wat internet providers in Beverwijk die samen weer nogal wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in april 2023 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een cadeaubon kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op welke wijze check jijsnel zo’n voordig en innovatief TV + internet pakket? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul snel de privé gegevens in, bekijk de mogelijke providers en kies voor het internet contract die financieel interessant is. Let op: in veel gevallen is ADSL-internet in Beverwijk het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij 1 provider. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de basisactiviteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem geen dure add-ons als bijv. speciale premium kanalen. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijv. Film1 of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en onderzoek of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Beverwijk?

In Beverwijk zijn flink wat internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijvoorbeeld T-Mobile, KPN, Ziggo of Online.nl. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Beverwijk mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk online de beschikbare internetproviders in jouw straat in april 2023. Grote internet providers zijn Telfort, Online.nl of Ziggo. Internetaanbieders in Beverwijk verschaffen relevante losse pakketten voor internet, TV + Internet pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In een dergelijk quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN biedt in Beverwijk internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, met gratis KPN veilig.

 • KPN Veilig: online bodyguard
 • 4k tv-ontvangers
 • Aantrekkelijke prijzen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met TV en internet door coax te gebruiken in Beverwijk. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Vanaf 40 mb/s
 • Begin gemist
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt laag geprijsde internet tarieven in Noord-Holland voor april 2023. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineren voor gratis data
 • Internet en TV
 • Overstapkorting

Actieprijzen internet & televisie in Beverwijk (tarieven april 2023)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Beverwijk? Het verschilt gewoonlijk per huishouden. Het tarief wordt bepaald door elementen als de active provider (bijv. Caiway), internet type (denk aan telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 40Mb/s), plus andere add-ons (bijv. Fox Sports). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Beverwijk is er al vanaf €32,5 tot deal van €82,50. Normaliter is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Ook interessant: Internet en TV vergelijken.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 500 Mb Glasvezel
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + Bellen Start
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb


internet vergelijken beverwijk

Overstappen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Beverwijk is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via internethunter.nl voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Vervolgens sturen we je door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vergelijkt daar enkel en alleen de abonnementen van internet-providers die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Daarna dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl je weet wat je zoekt kan je nog beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Daaropvolgend kan het handig zijn om specifieke zenders (bijv. MTV Brand New) te nemen. Bovendien kan je kiezen voor services als on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 25 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van verscheidene elementen. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik als e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen? Of stream je ook video’s of films bij NPO of Film1? Speel je graag online games als Rimworld? Betreft het een groot of klein gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Internethunter assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande de maximale snelheid die matcht bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  In het geval je de gewenste diensten en maximale snelheid gekozen hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De organisaties zijn in de regel gerankt op tarieven p/maand. De provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een exclusieve korting is verwerkt in het maandbedrag. Bijna alle leveranciers geven eenmalig een welkomstkorting weg, of bieden alternatieven. Ze verwerken de eerste 2 of 3 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Beverwijk in april 2023 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en rond de aanvraag af. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je overstappen van provider? Dikwijls faciliteert de nieuwe internetprovider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Opvallend veel woningeigenaren kopen het praktische alles-in-1 abonnement. Met deze constructie heb je vast bellen, digitale TV en internet van 1 dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Deze dagen kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Actueel: Fiber speedtest.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor televisie en internet issues
 • Providers bieden vaak gratis diensten als bijv. Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer zie je of ADSL/Kabel/Glasvezel te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens heeft de beschikking over (coax) kabel & glasvezel. Veelal is ADSL/VDSL wel actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de prijzen factoren waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in de regel ook wat kostbaarder in vergelijking met kabel of adsl. Voor verbindingen via de coax-kabel kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke provider heeft het snelste internet in Beverwijk?

Het snelste internet zal je ontvangen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op die manier haal je snelheden tot wel 1Gb/s. Aanbieders als Ziggo, KPN & Caiway kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Beverwijk zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan regelmatig initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. Lees ook meer op www.beverwijk.nl. De feitelijke snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woning weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra jouw abonnementstermijn is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen van internet abonnement gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken kan je dat online regelen. De erkende providers van ons land (KPN, Online, T-Mobile, DELTA, Telfort, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Doorgaans kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen april 2023

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in storingen bij KPN. Aanpassingen aan het coax kabel netwerk monden soms uit in een storing bij Ziggo. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Beverwijk traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Veel aspecten beïnvloeden de snelheid. Neem nu het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage, op zolder of in de tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een professionele adviseur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 1941 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Beverwijk

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit mondt uit in ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In een groeiend aantal omgevingen bestaat er de optie tot glasvezel internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de streek van Beverwijk zijn er verschillende werkzaamheden met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor glasvezel-internet moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Deze abonnementen kun je al afsluiten vanaf €40. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Beverwijk voor jou een optie is.

Voordelen Beverwijk glasvezel internet
 • Razendsnel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd service
 • Even snel up- als downloaden
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Vanaf €25,00 per maand
 • Internet, TV en Bellen
 • Duidelijke prijzen
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Vaste lage prijs
 • Goedkope prijzen
 • Pro, Plus & Smart
 • Ruime keuze
 • Lage maandprijs
nle x
 • Nieuwe telecomprovider
 • Met installatiehulp
 • Transparante maandtarieven

Youfone
 • €0 administratiekosten
 • Supersnel overstappen
 • Scherpe welkomstkorting
 • Online TV App
 • Voordelig bellen
 • Transparante maandprijs
 • 100% glasvezel aanbieder
 • Supersnel vast internet
 • Lage maandprijs
fiber-nl
 • Kaspersky Total Security
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente