Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Heiloo

Op je gemak alle de internetproviders in Heiloo vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie pakketten is groot. Het loopt van Ziggo tot T-Mobile, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk eenvoudig de populaire providers en achterhaal het aantrekkelijkste internet abonnement dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Binnen enkele minuten televisie, internet en bellen in het alles-in-1 pakket combineren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens check je via de Internethunter uitgebreide info over thema’s zoals ADSL en vast bellen.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeiloo
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik160GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet providers in Heiloo die bij elkaar weer gigantisch veel goedkope TV en internet abonnementen in juni 2023 mogen aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een cadeaubon zijn per week weer anders. Op welke wijze vind jijnu een voordelig en betrouwbaar TV + internet abonnement? Wij van Internethunter.nl helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul direct je persoonlijke gegevens in, doorzoek de diverse providers en zoek het abonnement waar jij het voordeligste bent. Tip: meestal is ADSL-internet in Heiloo het goedkoopste.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één leverancier. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals o.a. extra betaalde kanalen. Deze pakketten verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (bijvoorbeeld Youtube of NLziet).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Heiloo?

In Heiloo zijn velerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan KPN, T-Mobile, Ziggo of XS4ALL. Via ADSL of VDSL, de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Heiloo er beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de beschikbare aanbieders in jouw wijk in juni 2023. Erkende aanbieders van zijnternet zijn Caiway, Youfone en T-Mobile. Internetaanbieders in Heiloo voeren uitstekende contracten voor los internet, internet + TV abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN biedt in Heiloo internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en 100% installatiegarantie.

 • Veilig internetten
 • Opnemen en gemist
 • Transparante maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert Televisie en internet middels kabelverbinding in Heiloo. Goede snelheden met een goede beoordeling.

 • Tot 40 Mbit/s upload
 • Formule 1 kijken
 • Scherpe welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor betrouwbare internet tarieven in Noord-Holland voor juni 2023. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Wifi-Service
 • Gratis Fox Sports 1
 • Overstapkorting

Huidige prijzen internet + TV in Heiloo (tarieven juni 2023)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Heiloo? Dit fluctueert doorgaans per klant. Het tarief komt tot stand door zaken als de provider (zoals Fiber), soort internet (coax-kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 100Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. on demand films kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Heiloo kun je afsluiten vanaf €32,5 t/m €60. Gemiddeld is een 3 in 1 abonnement het voordeligste. Actueel: Installatieservice.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • KPN Internet glasvezel 500 Mbps
 • NLE Internet 500 Mb/s
 • Online.nl Internet 100 Mb/s
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s


internet vergelijken heiloo

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Heiloo is het verstandig om eerst even een postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daaropvolgend kom je binnen in de objectieve internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek louter de internet en TV pakketten van leveranciers die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een abonnement kiezen

  Hierna geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Wens je ook digitale Televisie? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat je weet wat je zoekt kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder is het een optie om bepaalde HD-zenders (denk aan TV Oranje Muziek) toe te voegen. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in specifieke diensten als online tv kijken, begin gemist, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: hoe snel moet het internet zijn? Dat wisselt tussen de 20 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van meerdere zaken. Gebruik je internet alleen voor de basisactiviteiten als o.a. youtube films kijken, weerbericht bekijken, mail checken, nieuwswebsites lezen? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of Videoland? Een fan van online games als Tales of Vesperia? Ben je alleen of met een heel gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker kan hierin helpen! Kies de optie ‘welke snelheid is nodig’? Hier vertellen wij meer aangaande de mogelijke snelheid die wij aanbevelen voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en maximale snelheid gekozen hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De aanbieders zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. Het voordeligste pakket zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en voordelen zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Sommige internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, en weer andere leveranciers bieden de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Vanaf dat je gezien hebt wie de beste provider van Heiloo in juni 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Gaat het om een overstap? Normaliter verwerkt de betreffende internet provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Steeds meer mensen doen een aanvraag voor het overzichtelijke alles-in-1 pakket. Met deze constructie heb jij digitale TV, vast bellen en internet van 1 leverancier voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Klik door naar Tele2 verbinding.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. Extra data voor je mobiele telefoon

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de uitslag van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer kan je zien de verschillende types internet die te bestellen zijn voor jouw situatie. Niet elke woning kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel of (coax) kabel. Dikwijls is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel beschikbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Kan jij alle 3 ontvangen? Daarbij zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten onderdelen die het meest relevant zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in veel gevallen zijn de kosten wat hoger dan in het geval van kabel of adsl. Bij internet via de kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in de regel het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Heiloo?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met kabelinternet of de glas. Op die manier Up- en download je tot 750Mb. Partijen als Ziggo, KPN & Caiway kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Heiloo zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er diverse acties om glasvezel verder uit te breiden. Actuele updates vind je op www.heiloo.nl. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (data-kabels, modems, routers) zijn net zo van invloed. De actuele snelheid kan per huis ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 maanden)kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen van internet pakket gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers van ons land (Online, KPN, T-Mobile, NLE, Ziggo, Tele2, Telfort) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Doorgaans zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen juni 2023

Op dit moment zien we geen grote storingen. In 2023 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in een storing bij KPN. Upgrades van het coax kabelnetwerk betekenen vaker een storing bij Ziggo. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via sociale media wordt jij de hele dag geïnformeerd of er problemen zijn met het internet.

Heeft Heiloo traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat dingen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: het type netwerkkabel en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin, garage of zolder kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde updates op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele monteur kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 1851 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Heiloo

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Het effect daarvan is enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer plaatsen in Nederland heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de omgeving Heiloo zijn er interessante initiatieven m.b.t. nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor contracten met glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Abonnementen met glasvezel zien we al terug vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Heiloo een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Heiloo glasvezel internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Prima klantenservice
 • Combinatie-aanbieding
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • Diverse pakketten
 • Goede welkomstbonus
 • Gecertificeerde monteur
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Goedkope maandtarieven
nle x
 • KPN samenwerking
 • Zelf pakket samenstellen
 • Scherpe tarieven

Youfone
 • Vanaf 50 Mbit/s
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe maandtarieven
 • Meest complete pakket
 • Uitstekende klantenservice
 • Duidelijke prijzen
 • Eenvoudig overstappen
 • Prima klantenservice
 • Scherpe maandprijs
fiber-nl
 • Voordelig bellen (9ct p/m)
 • Ook voor alleen Internet
 • Hoge korting