Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Susteren

Super simpel en snel alle internetproviders in Susteren vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Variërend van KPN t/m NLE, de juiste provider kiezen valt niet mee. Wij helpen jou met vergelijken! Vergelijk moeiteloos alle Nederlandse providers en vind het scherpste internetaanbod passende bij het door jou geschetste plaatje. Wil jij tv, bellen en internet binnen het alles in 1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Vervolgens verzamel jij op deze pagina nuttige informatie informatie over thema’s als de postcodecheck en actuele storingen.
ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
Gemiddelde downloadsnelheid56Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik227GB p/maand
Gemiddelde kosten€41,00 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag erg veel internet providers in Susteren die bij elkaar weer nogal wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 hanteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als tickets voor de dierentuin wisselen elkaar snel af. Met andere woorden, hoe vind jijgemakkelijk een voordelig en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Wij van Internethunter.nl helpen jou daar bij. Geef hierboven jouw gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het abonnement die het goedkoopste is. Goed om te weten: normaliterADSL-internet in Susteren het laagste geprijsd.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem geen dure add-ons als o.a. thema pakketten. Deze extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn Youtube of Videoland).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Susteren?

In Susteren zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Dit kan zijn KPN, Ziggo, T-Mobile en Youfone. Via een ADSL lijn, de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Susteren er allemaal zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle verschillende providers in jouw straat in juni 2022. Relevante leveranciers zijn Telfort, Fiber en KPN. Internetaanbieders in Susteren verkopen prima internet only deals, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met behulp van zo’n quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Veel besproken: KPN verkoopt in Susteren internet en TV. Een stabiele internetverbinding, inclusief gratis Wifi modem.

 • Snelheid tot 500 Megabit
 • Videotheek thuis
 • Goedkope tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet + tv diensten middels de coaxkabel in Echt-Susteren. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • €0,12 per minuut
 • Begin gemist
 • Aantrekkelijke maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert complete internet tarieven in Limburg voor juni 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Wifi-modem
 • 40 HD zenders
 • Transparante tarieven

Prijzen TV en internet in Susteren (tarieven juni 2022)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Susteren? Dit varieert gewoonlijk per adres. Het tarief komt tot stand door variabelen als je internetaanbieder (zoals Youfone), connectie (zoals. glasvezel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 95Mb/s), plus andere add-ons (speciale filmzenders). Een goedkoop TV en internet abonnement in Susteren is er al voor €35 tot en met €65. Gemiddeld is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar 4G thuis internet.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb
 • XS4ALL Plus + Bellen glasvezel 160 Mb
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb
 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s


internet vergelijken susteren

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Susteren is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt in de internetvergelijker enkel en alleen de contracten van internet-providers die actief zijn op jouw adres.

 2. Een abonnement kiezen

  Daarna kun je kiezen wat je precies wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Als je dit voor jezelf helder hebt kun jij gemakkelijker internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien bieden wij je de optie om specifieke zenderpakketten (denk aan TV5 MONDE Europe) uit te kiezen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 10 mb/s en 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren. Nemen jullie internet voor dagelijkse dingen als als browsen op het internet, mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Stream je graag via aanbieders als Film1 of Videoland? Spelen huisgenoten online spelletjes als Fable II? Betreft het een groot of klein gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze internetvergelijker biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info over de maximale snelheid die matcht bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  Op het moment dat jij het soort contract en beschikbare snelheid ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaal gesproken gefilterd op kosten per maand. De goedkoopste aanbieder zie je dus direct staan. Een mogelijke korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse aanbieders stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval jij hebt ontdekt wie de beste provider van Susteren in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en maak de aanvraag definitief. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Wil je overstappen? Normaal regelt je gekozen leverancier de opzegging van het contract middels de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Nogal wat families neigen naar het speciale alles-in-1 abonnement. In dit pakket beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van één provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Klik door naar XS4ALL speedtest.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals Korting van 5 euro op je telefoonrekening

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Op basis vanje adresgegevens (postcode) kom jij erachter welke verbindingen er allemaal zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden kan een pakket selecteren op basis van kabel of glasvezelinternet. In algemene zin is connectie via ADSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn minimale internet snelheid en de tarieven onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken zijn de kosten wat hoger in vergelijking met de kabel of ADSL. Bij internet via de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in Susteren?

De snelste verbinding bereik je met kabelinternet of de glas. Daarmee loopt de snelheid op tot 750Mb. Organisaties als Caiway, Ziggo en KPN zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Echt-Susteren is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er steeds meer acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. Meer info vind je ook op www.echt-susteren.nl. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (data-kabels, wifi-versterkers, routers) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per huishouden nogal wisselen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet pakket is een fluitje van een cent. Gewoonlijk gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (NLE, Online, DELTA, T-Mobile, Tele2, Ziggo, Telfort) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Actuele storingen juni 2022

Op dit moment is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in een KPN storing. Upgrades van het kabel-netwerk resulteren dikwijls in Ziggo storingen. Een medewerker van de klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Susteren traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene variabelen hebben impact op de snelheid. Neem nu de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op laptops of telefoons of verkeerde modem-instellingen. Een speciale specialist kan een analyse maken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6114 en stap online over

Glasvezel vergelijken Susteren

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal straten kan je kiezen voor glasvezel internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Echt-Susteren zijn er verscheidene plannen voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor connecties op glasvezel moet je altijd aansluitkosten betalen en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf €35. Open de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Susteren voor jou een optie is.

Voordelen Susteren glasvezel internet
 • Een goede verbinding: oplopend tot 1 Gb p/s
 • Zeer stabiel internet, minder problemen
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Inclusief Ouderlijk Toezicht
 • Pakket voor elk budget
 • Factuurkorting
 • Tot wel 200 Mbit/s
 • Inclusief alle apparatuur
 • Hoge welkomstkorting
 • Pro, Plus & Smart
 • Met handige App
 • Transparante maandtarieven
nle x
 • Eigen Installatie
 • Internet, TV en Bellen
 • Maandelijks aanbiedingen

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Zelf pakket samenstellen
 • Hoge korting
 • Online TV App
 • Supersnel overstappen
 • Transparante prijzen
 • Stabiel en snel internet
 • Zelf pakket samenstellen
 • Lage maandprijs
fiber-nl
 • Opnemen in de cloud
 • Verschillende contracten
 • Goedkope tarieven