Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken De Klomp

Eenvoudig en snel internetproviders in De Klomp vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie contracten is werkelijk enorm. Variërend van KPN tot en met NLE, je kunt alle kanten op. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk zonder moeite alle grote providers en vind het aantrekkelijkste internet contract dat past bij jouw situatie. Liever televisie, bellen en internet met zo’n alles in 1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Ook vindt men op deze website waardevolle informatie over zaken als 3-in-1 pakketten en kosten van een internetpakket.
ProvincieGelderland
GemeenteEde
Gemiddelde downloadsnelheid38Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid33Mb/s
Gemiddeld verbruik154GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik een groot aantal internet providers in De Klomp die opgeteld weer de wereld aan voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2021 hanteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als Philips Hue wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan check je eenvoudig zo’n betaalbaar en goed internet + TV pakket? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, bekijk de diverse providers en pak het abonnement die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: veelal is ADSL-internet in De Klomp financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s als bijv. thema pakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Neem geen TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn NLziet of Pathé Thuis).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in De Klomp?

In De Klomp zijn flink wat internet pakketten voorhanden. O.a. KPN, Ziggo, T-Mobile of Caiway. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de tv-kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in De Klomp je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle beschikbare aanbieders van internet in jouw postcodegebied in oktober 2021. Populaire internetproviders zijn Vodafone, Fiber of T-Mobile. Internetaanbieders in De Klomp verkopen uitstekende contracten voor los internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN faciliteert in De Klomp internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, vaak als beste getest.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Netflix via TV-menu
 • Combinatie-voordeel
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert Televisie en internet middels de coaxkabel in Ede. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Upload 4 – 40Mb/s
 • Uitgebreid terugkijken
 • Pakket-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met snelle internet tarieven in Gelderland voor oktober 2021. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Combineer voor hogere snelheid
 • Gratis begin gemist
 • Lage maandtarieven

Actuele prijzen televisie & internet in De Klomp (tarieven oktober 2021)

Interessant: wat zijn in oktober 2021 de tarieven van TV en internet in De Klomp? Dat varieert gewoonlijk per klant. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in variabelen als het internetbedrijf (zoals Online.nl), type internet (COAX), hoogte van internetsnelheid (bijv. 10Mb/s), en overige opties (Fox Sports). Een goedkoop pakket voor TV en internet in De Klomp vind je al vanaf €35 tot zo’n €50. Standaard is 3-in-één het scherpst geprijsd. Actueel: Modem.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb
 • KPN Internet 100 Mbps
 • NLE Internet 100 Mb/s
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb
 • XS4ALL Internet Smart glasvezel 80 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s


internet vergelijken de-klomp

Overstappen naar een andere internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in De Klomp is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via internethunter.nl kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Aansluitend sturen we je door naar de internet-vergelijker. Je ziet in de internetvergelijker alleen maar de contracten van aanbieders die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Allereerst kan jij een selectie maken uit wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En hoe zit het met vast bellen? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder is het misschien slim om televisiezenders die je graag kijkt (dat kan zijn MTV Brand New) bij te bestellen. Eveneens kun jij het nog concreter maken met specifieke diensten als on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 30 mb/s tot 450 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van een aantal elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik als bijv. het nieuws lezen, surfen op het internet, filmpjes kijken, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als Netflix of Videoland? Houd je van online multiplayer games als Counter-Strike? Betreft het een groot of klein gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker komt hier van pas! Klik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier geven wij advies aangaande de perfecte snelheid die matcht bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en de minimale snelheid doorgevoerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De leveranciers zijn in de regel gerangschikt op prijs in € p/maand. De goedkoopste internet provider zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Bijna alle providers bieden initieel een eenmalige kortingen, of bieden alternatieven. Ze geven het eerste half jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als je gezien hebt wie de beste provider van De Klomp in oktober 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt meteen verwezen naar de website van de aanbieder. Geef alle persoonlijk gegevens door en verzend het formulier online. Dit kost je nog geen 5 minuten. Gaat het om een overstap? Veelal verwerkt de gekozen aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Erg veel bewoners overwegen het praktische alles-in-1 abonnement. Met deze constructie krijg je digitale TV, vast bellen en internet van 1 partij voor één transparant tarief. Deze dagen bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Check ook alles over KPN prijzen vergelijken.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s zoals bijv. Gratis tablet

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de internet postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer check je welke verbindingen actief zijn in jouw specifieke geval. Niet elk huis heeft de beschikking over kabel & glasvezelinternet. Doorgaans is een ADSL verbinding wel af te sluiten (mits glasvezel niet aanwezig is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn de gewenste snelheid en de kosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in veel gevallen zijn de kosten wat hoger in vergelijking met kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is meestal de goedkoopste optie, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in De Klomp?

Het snelste internet komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Zo bereik je snelheden tot 1000Mb. Aanbieders als KPN, Caiway & Ziggo zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Ede is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel ontstaan er doorgaans wel nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Het laatste nieuws tref je op www.ede.nl. De snelheid die je behaalt ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) is zeer relevant. De feitelijke snelheid kan per woningblok zeer uiteenlopen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) ontstaat de optie tot overstappen. Naar een andere internet provider overstappen wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal kan je dat online regelen. Internet Providers in Nederland (DELTA, Online, KPN, NLE, XS4ALL, Tele2, Telfort) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen oktober 2021

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een KPN storing. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Ziggo. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via de webcare kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Heeft De Klomp traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Kijk eens naar het type netwerkkabel en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in garage of tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op je PC, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 6745 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken De Klomp

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Het effect daarvan is ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In een toenemend aantal plaatsen in Nederland zien we de optie van glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de gemeente Ede zijn er meerdere werkzaamheden met betrekking tot de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. “Glas” wordt steeds betaalbaarder, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dit type abonnementen zijn er al vanaf €45. Doe de gratis postcodecheck en zie zelf of glasvezel internet in De Klomp een mogelijke kanshebber is.

Voordelen De Klomp glasvezel internet
 • Snelste internet: oplopend tot 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, nauwelijks storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Combineren met korting
 • Met installatiehulp
 • Combinatie-aanbieding
 • Goede klantenservice
 • Supergoedkoop bellen
 • Maandelijkse korting
 • Voor ondernemers
 • Uitgebreide TV-opties
 • Lage maandtarieven
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Alleen internet of alles in 1
 • Pakket-aanbieding

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Gratis e-mailadres
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Inclusief spamfilter
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke korting
 • 100% glasvezel aanbieder
 • Ook vaste telefonie
 • Scherpe welkomstkorting
fiber-nl
 • Kaspersky Total Security
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke korting