Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Ede

Gemakkelijk en snel alle internetproviders in Ede vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv contracten is vrij groot. Van Tele2 tot Caiway, er is keuze in overvloed. Internethunter.nl helpt jou met het kiezen. Vergelijk snel de populaire providers en vindt zo het meest geschikte internetaanbod dat matcht met de ingevoerde gegevens. Snel internet, bellen en tv binnen zo’n alles in één pakket aansluiten? Dit is sterk in opkomst! Tevens treft men op deze website belangrijke info over onderwerpen als het kiezen van een internetsnelheid en handige bespaartips.
ProvincieGelderland
GemeenteEde
Gemiddelde downloadsnelheid52Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik194GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags ontzettend veel internet providers in Ede die opgeteld weer gigantisch veel goedkope TV en internet abonnementen in september 2022 hanteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een iPad zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe achterhaal je nu een scherp geprijsd en goed contract voor internet + TV? Wij helpen jou met vergelijken. Voer eenvoudig de gevraagde gegevens in, bekijk de mogelijke providers en kies meteen het internet abonnement die het goedkoopste is. Belangrijk: gewoonlijk is ADSL-internet in Ede financieel het aantrekkelijkste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Combineer meerdere diensten bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons als o.a. zenderpakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (neem bijv. Pathé Thuis of Videoland).
 5. Blijf vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Ede?

In Ede zijn flink wat internet pakketten die je kunt kiezen. Onder andere KPN, T-Mobile, Ziggo en Vodafone. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Ede werkzaam zijn? Voer jouw adresgegevens in, en bekijk de aanwezige internetproviders in jouw plaats in september 2022. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn Vodafone, XS4ALL of T-Mobile. Internetaanbieders in Ede verkopen aantrekkelijke losse internet pakketten, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN faciliteert in Ede internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, met gratis KPN veilig.

 • Geen extra gedoe
 • Programma’s opnemen
 • Goede welkomstkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet & televisie door de kabel (coax) in Ede. Prima voorwaarden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Top klantenservice
 • Movies & Series XL
 • Maandelijkse korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in betrouwbare internet tarieven in Gelderland voor september 2022. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Betrouwbaar netwerk
 • TV BOX met HD recorder
 • Overstapkorting

Geldige prijzen internet & TV in Ede (tarieven september 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Ede? Dat fluctueert doorgaans per gebruiker. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in variabelen als het internetbedrijf (denk aan Telfort), connectie (bijvoorbeeld telefoonlijn), snelheid van het internet (bijv. 120Mb/s), plus andere add-ons (videotheek thuis). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Ede is beschikbaar vanaf €32,5 tot deal van €82,50. Vaak is een 3 in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Lees verder over Modem advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Basis 100 Mb
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s
 • XS4ALL Internet Smart glasvezel 80 Mb
 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s


internet vergelijken ede

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Ede is het slim snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Dan wordt je verwezen naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je checkt hier alleen maar de internet-abonnementen van internet-providers die ook echt actief zijn in jouw buurt.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Heb jij aan internet genoeg? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Als je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij zonder moeite een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (bijv. Motors TV) uit te kiezen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met diensten als live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt van 15 mb/s t/m 400 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan verscheidene variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de basisactiviteiten als bijv. filmpjes kijken, e-mailen, het weer bekijken, het nieuws lezen? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of NPO? Ben jij liefhebber van internet spelletjes (games) als Full Spectrum Warrior? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter.nl geeft advies! Selecteer de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info inzake welke internetsnelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  Zodra je het gewenste pakket en beschikbare snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De bedrijven zijn normaliter in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. Het goedkoopste abonnement zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Meerdere providers bieden initieel een eenmalige kortingen, en weer andere leveranciers geven de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Ede in september 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en wij sturen je door naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Wil je overstappen? In de regel verzorgt jouw aankomende provider de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket

Erg veel huishoudens kiezen voor het praktische alles-in-1 abonnement. Met deze constructie heb jij internet, vast bellen & digitale TV van één leverancier voor één transparant tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Bekijk ook Caiway internet en tv.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijv. Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van je adresgegevens (postcode) zie jij welke type verbindingen af te sluiten zijn voor jouw woning. Niet iedereen heeft toegang tot glasvezel & (coax) kabel. Doorgaans is de traditionele ADSL wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? In dat geval zijn snelheid van het internet en het budget zaken die van invloed zijn op jouw keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar normaal gesproken is dit ook veel duurder vergeleken met de kabel of ADSL. Bij internet via de kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is in de regel de meest voordelige keuze, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Ede?

De maximale internetsnelheid ontvang je via de kabel (coax), of glasvezel. Hiermee download je met wel 1Gb/s. Providers als Caiway, KPN & Ziggo kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Ede is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel beginnen er verschillende acties voor de aanleg van glasvezel. Het laatste nieuws tref je op www.ede.nl. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (netwerk accessoires, modem/router) speelt een belangrijke rol. De feitelijke snelheid kan per huishouden en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen van internet pakket is een fluitje van een cent. In veel gevallen kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (KPN, T-Mobile, DELTA, NLE, Tele2, Ziggo, Telfort) werken met elkaar samen. Dit heet de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak heb je de beschikking over een installateur.

Reparaties & storingen september 2022

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij KPN. Veranderingen aan het kabel-netwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Ziggo. De betreffende aanbieder stelt je daarvan op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter of er actuele problemen zijn.

Heeft Ede traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere factoren beïnvloeden de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde programma’s op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele installateur kan langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6711 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Ede

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concluderend: enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb/s. In veel regio’s bestaat er de optie tot glasvezel internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom de gemeente Ede zijn er verschillende werkzaamheden m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wint flink aan populariteit en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze verbindingen zien we al terug vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en bekijk of glasvezel internet in Ede een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Ede glasvezel internet
 • Wonderlijk snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Een degelijke verbinding, minder storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Volledige vrijheid
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Combineren met korting
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke maandprijs
 • Gratis monteur
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke korting
 • Onderdeel van KPN
 • 100% installatiegarantie
 • Overstapbonus
nle x
 • Ook energie
 • Gratis Wifi-modem
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Youfone
 • Baas over eigen bundels
 • Handige monteursdienst
 • Voordeel op de factuur
 • 30 Mb/s upload tot 200 mb/s
 • Internet, TV en Bellen
 • Aantrekkelijke korting
 • Expert van glasvezel
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe maandtarieven
fiber-nl
 • Fiber TV App
 • Alles-in-1 pakketten
 • Pakket-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente