Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Hilversum

Zonder problemen snel de internetproviders in Hilversum vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten is werkelijk enorm. Het loopt van KPN tot Youfone, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk de Hollandse providers en bekijk het scherpste internetaanbod dat klopt met jouw situatie. Direct tv, internet en bellen binnen een alles-in-1 pakket nemen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Ook bekijken jullie op onze website uitgebreide info over zaken als benodigde internetsnelheid of populaire pakketten.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHilversum
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik161GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,50 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik opvallend veel internet providers in Hilversum die gezamenlijk weer erg veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in augustus 2022 hanteren. De acties van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis luchtballonvaart wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan check je gelijk een voordelig en stabiel TV + internet contract? Deze website helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Voer moeiteloos de benodigde gegevens in, bekijk de diverse providers en selecteer het internet + tv pakket met het laagste tarief. Advies: normaal gesproken is ADSL-internet in Hilversum financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons als sportpakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn Pathé Thuis of Film1).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Hilversum?

In Hilversum zijn er een groot aantal internet pakketten voorhanden. Zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Vodafone. Via ADSL, de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Hilversum er allemaal zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle huidige aanbieders van internet in jouw plaats in augustus 2022. Populaire leveranciers zijn Vodafone, Fiber en T-Mobile. Internetaanbieders in Hilversum verkopen relevante internet only deals, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Extra 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In een dergelijk quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN faciliteert in Hilversum internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en 100% installatiegarantie.

 • Geen extra gedoe
 • Videotheek thuis
 • Combinatiekorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet + tv diensten via de televisiekabel in Hilversum. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Ziggo Complete
 • Programma gemist
 • Lage prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Noord-Holland voor augustus 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Krachtige Wifi modem
 • Opnemen en pauzeren
 • Duidelijke tarieven

Actuele prijzen TV & internet in Hilversum (tarieven augustus 2022)

Interessant: wat zijn in augustus 2022 de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Hilversum? Het verschilt doorgaans per situatie. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in onder andere je provider (Tele2), internet type (bijvoorbeeld VDSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 160Mb/s), plus andere add-ons (o.a. begin gemist). Een goedkoop internet en tv abonnement in Hilversum is beschikbaar vanaf €35 tot deal van €57,50. In de regel is het alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Lees verder over Installateur.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start
 • Telfort Glasvezel 200 Mb/s


internet vergelijken hilversum

Overstappen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Hilversum is het aan te raden om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Nadien zit je midden in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet hier alleen de abonnementen van aanbieders die ook echt actief zijn op jouw postcode.

 2. Pakket samenstellen

  Om te beginnen kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Terwijl jij een selectie hebt gemaakt kun jij zonder moeite de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het misschien slim om unieke premium-zenders (denk dan aan AT5) erbij te nemen. Als laatste kun je het abonnement unieker maken met specifieke diensten als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, online tv kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat ook cruciaal is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 15 mb/s t/m 350 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan een aantal componenten. Is internet voor jouw van belang voor de standaard toepassingen als bijv. nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, weerbericht bekijken, browsen op het internet? Stream je regelmatig video’s via Pathé Thuis of NLziet? Spelen huisgenoten online spelletjes als Starcraft 2? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies betreffende de minimale snelheid die wij adviseren voor de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij het gewenste pakket en maximale snelheid geselecteerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-aanbieders zijn altijd geordend op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle aanbieders bieden een vaste korting, andere aanbieders geven de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Hilversum in augustus 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Wil je overstappen? Normaliter regelt de gekozen aanbieder van internet de opzegging van het contract middels de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Veel families overwegen het speciale alles-in-1 abonnement. Bij dit contract heb jij internet, vast bellen & digitale TV van 1 partij tegen een vaste scherpe prijs. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Klik door naar T-Mobile verbinding.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis keuzepakketten

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de resultaten van de postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens zie je welke mogelijkheden af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet iedereen is aangesloten op kabelinternet en glasvezel. Normaliter is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn maximale snelheden en de prijzen onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezel is de snelste optie, maar standaard ook wat kostbaarder als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is vrijwel altijd het aantrekkelijkst geprijsd, echter de internetsnelheid is fors minder.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Hilversum?

Het allersnelste internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier kan je up/downloaden tot wel 1Gb/s. Dienstverleners als Ziggo, Caiway en KPN zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Hilversum beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er ontstaan diverse acties om glasvezel aan te leggen. Het laatste nieuws tref je op www.hilversum.nl. De feitelijke snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De getoetste snelheid kan per huis anders zijn.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Wanneer het huidige contract is afgelopen (na 12 maanden)ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen naar een andere provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel kan je dat online regelen. De grootste providers van Nederland (KPN, T-Mobile, NLE, DELTA, Telfort, XS4ALL, Ziggo) handelen dit onderling af. Vaak hebben we het over de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Huidige storingen augustus 2022

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. In 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Upgrades van het kabel netwerkzorgen mogelijk voor storingen bij Ziggo. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Hilversum traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Verscheidene zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Kijk eens naar de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op PC of Smartphone of verkeerde modem-instellingen. Een eigen installateur kan bij je thuis langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 1201 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Hilversum

Glasvezel is een haardunne vezel met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat levert jou enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat regio’s is glasvezel internet beschikbaar of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de omgeving Hilversum zijn er diverse acties rondom uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Abonnementen met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €30. Ga aan de slag met de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Hilversum beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Hilversum glasvezel internet
 • Zeer snel internet: snelheden tot wel 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Gewoon goed internet
 • Altijd supersnel internet
 • Pakketkorting
 • Al 20 jaar actief
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Met de FRITZ!Box
 • Ruime keuze
 • Overstapbonus
nle x
 • Koperaansluiting + glas
 • Gratis overstappen
 • Maandelijks aanbiedingen

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Ruim aanbod
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Bellen vanaf 11 cent
 • Kundige klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
 • Ongewoon snel internet
 • Supergoedkoop bellen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
fiber-nl
 • Kaspersky Total Security
 • Ook 4-in-1
 • Scherpe prijzen