Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Huizen

Overzichtelijk en snel internetproviders in Huizen vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is enorm. Het loopt van Ziggo tot aan NLE, er is veel te kiezen. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudigweg de Hollandse providers en vindt zo het beste of betaalbaarste internetaanbod dat aansluit op jouw internetgebruik. Snel tv, bellen en internet binnen zo’n alles-in-1 pakket samenvoegen? Je leest er alles over op onze website. Tevens lees jij op deze pagina praktische informatie over items als glasvezel internet en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHuizen
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid31Mb/s
Gemiddeld verbruik164GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederT-Mobile

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in augustus 2022 opvallend veel internet providers in Huizen die bij elkaar weer flink wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in augustus 2022 kunnen aansluiten. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Fitbit horloge kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op welke manier check je gelijk een goedkoop en betrouwbaar internet + TV abonnement? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer eenvoudig de eigen gegevens in, bekijk de aanwezige providers en neem het internet contract die het goedkoopste is. Belangrijk: vaak is ADSL-internet in Huizen voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s als extra betaalde kanalen. Deze extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Steeds meer content is online beschikbaar (populair zijn o.a. NPO of Youtube).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en onderzoek of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Huizen?

In Huizen zijn er behoorlijk veel internet pakketten beschikbaar. Zoals Ziggo, T-Mobile, KPN of Caiway. Via een ADSL lijn, de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Huizen er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle beste of goedkoopste internetaanbieders in jouw wijk in augustus 2022. Grote internetaanbieders zijn Tele2, Online.nl of Ziggo. Internetaanbieders in Huizen hebben interessante losse internet contracten, Internet + TV contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN levert in Huizen internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, en goedkoop vast bellen.

 • Met overstapservice
 • 40+ HD zenders
 • Lage maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert Televisie en internet middels de coaxkabel in Huizen. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Gratis nummerbehoud
 • Gratis Max Verstappen kijken
 • Scherpe maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor scherpe internet tarieven in Noord-Holland voor augustus 2022. Goedkoop en betrouwbaar.

 • 100% installatiegarantie
 • Speciale themapakketten
 • Combinatie-aanbieding

Prijzen televisie + internet in Huizen (tarieven augustus 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een internet en tv abonnement in Huizen? Dat verandert uiteraard per consument. De maandelijkse factuur komt tot stand door zaken als de provider (bijv. T-Mobile), internet type (telefoonlijn), gewenste snelheid (bijv. 70Mb/s), en andere extra’s (bijv. live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Huizen vind je al vanaf €22,5 tot deal van €70. Doorgaans is een 3 in 1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Internet en TV.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb
 • KPN Internet 100 Mbps
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s
 • T-Mobile Internet 50 Mb
 • Youfone TV & Internet 100 Mb


internet vergelijken huizen

Overstappen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Huizen is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Daarna sturen we je door naar de objectieve internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek enkel en alleen de internet en TV pakketten van leveranciers die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Of liever iets met televisie erbij? En moet er ook een huistelefoon bij? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (bijv. 13th Street) aan te klikken. Eveneens kun jij het abonnement unieker maken met extra’s als extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat belangrijk is: welke snelheid wil je inkopen? Dit varieert tussen de 15 mb/s en 400 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van verschillende aspecten. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik zoals o.a. surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen, het weer bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Videoland of Film1? Speel je graag online spelletjes als Napoleon: Total War™? Hoe groot is jullie huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze vergelijker kan hierin helpen! Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken aangaande de ideale snelheid die goed is voor allerlei situaties.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het soort contract en de snelheid van het internet hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De aanbieders zijn altijd gerangschikt op tarieven p/maand. Het abonnement met de laagste prijs voert de lijst aan. De eventuele korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij verwerken bijvoorbeeld de eerste maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Huizen in augustus 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de desbetreffende aanbieding. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost minder dan 5 minuten. Gaat het om een overstap? Normaliter faciliteert jouw gekozen aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Plenty huishoudens willen het voordelige alles-in-1 pakket. In dit pakket ontvang jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Deze dagen kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Klik door naar XS4ALL verbinding.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Een contactpersoon voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s als Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer check jij welke soorten aansluitingen voorhanden zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op (coax) kabel & glasvezel. Dikwijls is een ADSL verbinding wel gewoon actief (bij afwezigheid van glasvezel). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken ook iets duurder in vergelijking met kabel of adsl. Bij internet via de kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Huizen?

Het meest snelle internet is beschikbaar via de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee loopt de snelheid op tot 750Mb. Providers als KPN, Caiway en Ziggo innoveren in rap tempo. In de gemeente Huizen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er ontstaan regelmatig nieuwe opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Bekijk ook www.huizen.nl. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, modem/router) heeft hierop een effect. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huis anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De populaire providers in Nederland (DELTA, T-Mobile, Online, KPN, Telfort, Tele2, Ziggo) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Je krijgt een nieuwe modem. Misschien is er ook een monteur beschikbaar.

Huidige storingen augustus 2022

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Het gevolg kan zijn een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker storingen bij Ziggo. De betreffende provider is hiervan ook op de hoogte. Via de webcare kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Huizen traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een antenne aansluiten. De trage verbinding kan komen door verkeerde software op je PC, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een eigen installateur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 1271 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Huizen

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer plaatsen in Nederland bestaat er de optie tot glasvezel internet naast kabel en ADSL. Ook nabij Huizen zijn er interessante ontwikkelingen rondom uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor glasvezel internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk het maandelijkse tarief. “Glas” wordt steeds bekender en populairder en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze verbindingen kun je al afsluiten vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Huizen af te sluiten is.

Voordelen Huizen glasvezel internet
 • Een goede verbinding: er zijn al providers met 1 Gb p/s
 • Zeer stabiel internet, altijd service
 • Even snel up- als downloaden
 • Groot aanbod
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

tele2
 • Quadplay opties
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Transparante maandtarieven
 • Ruim 600.000 klanten
 • Makklijk overstappen
 • Combinatiekorting
 • Gratis wifi-versterker
 • Met handige App
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Gratis Wifi-modem
 • Duidelijke maandprijs

Youfone
 • ADSL en glasvezel internet
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke maandprijs
 • Vanaf 20 mb/s
 • Met handige App
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Eenvoudig overstappen
 • Makklijk overstappen
 • Combinatie-voordeel
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Diverse pakketten
 • Hoge welkomstkorting