Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Leerdam

Op je gemak alle de internetproviders in Leerdam vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Dit loopt van Tele2 tot Youfone, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudigweg de populaire providers en check het voordeligste internetaanbod dat in lijn is met jouw situatie. Direct bellen, internet en televisie met een alles in één pakket samentrekken? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens bekijkt men via onze vergelijker waardevolle informatie over zaken zoals overstappen van provider of kosten van een internetpakket.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeerdam
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik151GB p/maand
Gemiddelde kosten€42,00 p/maand
Populaire aanbiederOnline.nl

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik steeds meer internet providers in Leerdam die bij elkaar opgeteld weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in oktober 2021 hanteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Nespresso Essenza Mini wisselen elkaar snel af. Op welke manier check je gemakkelijk zo’n goedkoop en innovatief TV + internet contract? Wij helpen je dit te realiseren. Vul moeiteloos de privé gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en pak het internet abonnement die het goedkoopste is. Belangrijk: doorgaans is ADSL-internet in Leerdam het laagste geprijsd.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Combineer meerdere diensten bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor e-mail en social media is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure extraatjes als o.a. sportpakketten. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (neem bijv. Videoland of Pathé Thuis).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Leerdam?

In Leerdam zijn velerlei internet pakketten aanwezig. Dit kan zijn T-Mobile, Ziggo, KPN en Caiway. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Leerdam werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en ontdek alle beste of goedkoopste internetproviders in jouw regio in oktober 2021. Bekende internet providers zijn Vodafone, Online.nl en KPN. Internetaanbieders in Leerdam bieden interessante losse pakketten voor internet, Internet + TV contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN biedt in Leerdam internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, vaak als beste getest.

 • Gratis beveiligingssoftware
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Transparante maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet en TV via de televisiekabel in Leerdam. Een degelijke verbinding, interessante kortingen.

 • Overstapservice
 • On Demand kijken
 • Scherpe maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt snelle internet tarieven in Zuid-Holland voor oktober 2021. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • 200 – 750 Megabit per seconde
 • Gratis TV pakket
 • Duidelijke tarieven

Prijzen televisie en internet in Leerdam (tarieven oktober 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in oktober 2021 de tarieven van een tv en internet pakket in Leerdam? Dit fluctueert uiteraard per adres. De totaalprijs komt tot stand door elementen als de internetprovider (bijv. Vodafone), netwerk (bijvoorbeeld glasvezel), internetsnelheid (bijv. 180Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan sportzenders). Een goedkoop internet en tv abonnement in Leerdam vind je al vanaf €17,5 tot bedragen van €57,50. In algemene zin is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Klik door naar 4-in-1 pakket.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Light 100 Mb
 • Online.nl Internet 30 Mb/s
 • T-Mobile Internet + Bellen 50 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb


internet vergelijken leerdam

Overstappen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Leerdam is het essentieel om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.nl vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Dan wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je bekijkt hier enkel de abonnementen van leveranciers die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kan je aanvinken wat je precies wilt afsluiten. Alleen internet? Of een combinatie met TV? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je weet wat je wilt kan je veel specifieker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijv. MTV Rocks) erbij te nemen. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in services als online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat tevens cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 50 mb/s tot wel 100 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van allerlei onderdelen. Gebruik je internet alleen voor de basisactiviteiten als bijv. mail checken, weerbericht bekijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Kijk je veel video-content via bijv. NLziet of NPO? Ben jij liefhebber van online multiplayer games als Age of Empires II HD? Heb je een groot of klein huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.nl biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Daar tref je hulp aangaande de mogelijke snelheid die wij adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort contract en de snelheid van het internet uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De leveranciers zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. tarieven p/maand. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. Een kortingsactie is verrekend in de maandtarieven. Bijna alle aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij bieden het eerste half jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als je berekend hebt wie de beste provider van Leerdam in oktober 2021 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Betreft het een overstap? Dikwijls verzorgt jouw betreffende leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Veel inwoners overwegen het voordelige alles-in-1 abonnement. Met zo’n totaalpakket heb jij de beschikking over vast bellen, digitale TV & internet van 1 dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Ook interessant: NLE tarieven vergelijken.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Inzicht in alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals Dubbel internet voor jouw smartphone

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck op onze website. Op basis vanjouw postcode en huisnummer kom jij erachter welke internetaansluitingen er actief zijn voor jouw geval. Niet iedereen kan zomaar overstappen op (coax) kabel & glasvezel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel gewoon actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn gewenste snelheid en onkosten zaken die het meest relevant zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar in veel gevallen is dit ook veel duurder in verhouding tot kabel of adsl. Wanneer je kiest voor de kabel is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Leerdam?

De hoogste internetsnelheid is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Op dit netwerk download je met wel 500 Mb p/s. Internetproviders als KPN, Caiway & Ziggo zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Leerdam zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel starten er verschillende initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. Actuele updates vind je op www.leerdam.nl. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (data-kabels, wifi-versterkers, routers) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. Meestal handel je dat online af. De grote providers (T-Mobile, NLE, KPN, Online, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen oktober 2021

Momenteel is er geen grootschalige storing. In 2021 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Uitbreidingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Ziggo. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via Facebook en Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Leerdam traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Nogal wat dingen hebben hier invloed op. Om wat te noemen: de (UTP) kabel klasse en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op je ipad of computer of een router met onjuiste instellingen. Een professionele installateur kan een analyse maken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 4141 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Leerdam

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer wijken kan je kiezen voor glasvezel internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de gemeente Leerdam zijn er allerlei ontwikkelingen t.a.v. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor connecties op glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds betaalbaarder, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze pakketten kan je al afsluiten vanaf €32,5. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Leerdam het overwegen waard is.

Voordelen Leerdam glasvezel internet
 • Het snelste internet: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd service
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd High Definition televisiebeelden

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Stabiele verbinding
 • Korting bij 1 jaar
 • Al 20 jaar actief
 • Uitstekende klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
 • XS4ALL Compleet
 • Ook voor alleen Internet
 • Overstapbonus
nle x
 • Ubiquiti
 • Razendsnel internet
 • Hoge welkomstkorting

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Hoge korting
 • Bellen vanaf 11 cent
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke maandtarieven
 • De glasvezelspecialist
 • Vaste lage prijs
 • Altijd aanbiedingen
fiber-nl
 • Voordelig bellen (9ct p/m)
 • Zelf pakket samenstellen
 • Goedkope prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente