Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Vianen

Zonder problemen snel alle internetproviders in Vianen vergelijken? Het aantal internet en tv contracten is erg groot. Dat gaat van Telfort tot NLE, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk snel de Hollandse providers en check het goedkoopste internet contract dat voldoet aan jouw situatie. Gelijk internet, televisie en bellen in zo’n alles in 1 pakket bundelen? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij verzamel jij op deze website uitgebreide informatie over items als quad-play pakketten en internetgebruik in de regio.
ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
Gemiddelde downloadsnelheid47Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid33Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel een groot aantal internet providers in Vianen die in totaal weer erg veel scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2021 hebben. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een gereedschapset wisselen elkaar snel af. De vraag is: hoe check je eenvoudig zo’n voordig en innovatief contract voor internet + TV? Wij helpen jou met vergelijken. Voer direct de gevraagde gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en neem het contract met de laagste prijs. Belangrijk: in de regel is ADSL-internet in Vianen het laagste geprijsd.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor kleine activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals filmpakketten. Specials zoals deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Sla een los TV-abonnement over. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Netflix of Pathé Thuis).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en bekijk zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Vianen?

In Vianen zijn er behoorlijk veel internet pakketten actief. Zoals KPN, T-Mobile, Ziggo of Telfort. Via ADSL, de kabel (coax) en (in de toekomst) via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Vianen er allemaal zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle beschikbare aanbieders van internet in jouw postcodegebied in oktober 2021. Relevante aanbieders zijn Tele2, NLE of Ziggo. Internetaanbieders in Vianen voeren betrouwbare “internet-only” abonnementen, TV + internet abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN biedt in Vianen internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en een prima klantenservice.

 • Snelheid tot 500 Megabit
 • 65 tv-zenders
 • Aantrekkelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet en TV door de kabel (coax) in Vianen. Een degelijke verbinding, tegen een nette prijs.

 • Upload 4 – 40Mb/s
 • Formule 1 kijken
 • Lage tarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt laag geprijsde internet tarieven in Utrecht voor oktober 2021. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • ADSL of glasvezel
 • 40+ HD-kanalen
 • Overstapkorting

Huidige prijzen televisie en internet in Vianen (tarieven oktober 2021)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit moment de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Vianen? Het wisselt meestal per geval. De internet + TV factuur wordt bepaald door factoren als je provider (bijv. KPN), type internet (bijvoorbeeld kabel), internetsnelheid (bijv. 300Mb/s), plus andere add-ons (uitzending gemist). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Vianen sluit je af voor rond de €32,5 tot deal van €62,50. In algemene zin is 3-in-één het aantrekkelijkst. Actueel: ADSL prijzen.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Basis 50 Mb
 • XS4ALL Smart + Bellen 80 Mb
 • T-Mobile Internet 50 Mb
 • T-Mobile Internet 750 Mb


internet vergelijken vianen

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Vianen is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Vervolgens kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je vindt hier louter de pakketten en providers die beschikbaar zijn in jouw straat.

 2. Een type abonnement selecteren

  Hierna kan je aanvinken hoe jouw pakket er uit moet zien. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Als jij een selectie hebt gemaakt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (denk aan Brava Muziek) erbij te nemen. Ook kun je het abonnement unieker maken met add-ons als live pauzeren, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Het tweede aspect wat cruciaal is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot wel 350 mb/s. De snelheid die bij jou past is gebonden aan meerdere elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen zoals bijv. het weer bekijken, filmpjes kijken, surfen op het internet, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Pathé Thuis of NPO? Speel je graag online spelletjes als Dying Light? Ben je alleen of met een heel gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze internetvergelijker geeft advies! Klik op de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar tref je hulp aangaande de gewenste snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen providers vergelijken

  In het geval je het type pakket en de minimale snelheid uitgezocht hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-aanbieders zijn normaliter gerankt op tarieven p/maand. De goedkoopste provider vind je bovenaan. Een mogelijke korting is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende providers werken met een eenmalige korting, andere aanbieders bereken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval je hebt ontdekt wie de beste provider van Vianen in oktober 2021 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en dien jouw aanvraag in. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Wil je overstappen? Normaliter regelt je aanstaande internet-provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Een groot aantal consumenten bestellen het overzichtelijke alles-in-1 abonnement. Bij dit contract krijg jij vast bellen, internet & digitale TV van één provider tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Lees verder over KPN alles in 1.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Inzicht in alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor je problemen rondom TV en internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als bijvoorbeeld Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer kan je zien welke internetaansluitingen er te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis heeft toegang tot kabel & glasvezelinternet. In de regel is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn gewenste snelheid en onkosten zaken waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. Bij kabel internet kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Vianen?

De hoogste downloadsnelheid heb je via de kabel (coax), of glasvezel. Hiermee lopen de snelheden op tot 1Gb/s. Aanbieders als KPN, Ziggo en Caiway zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Vianen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan veel acties om glasvezel verder uit te breiden. Meer info vind je ook op www.vianen.nl. De hoogte van de snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, modem/router) hebben hier invloed op. De werkelijke snelheid kan per buurt ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 4 weken) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet provider wordt steeds eenvoudiger. In veel gevallen regel je dit online. De grootste providers van Nederland (DELTA, KPN, NLE, Online, Ziggo, Telfort, XS4ALL) werken met elkaar samen. We noemen dit ook wel de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Uiteraard kan er ook een monteur bij je langskomen.

Werkzaamheden & storingen oktober 2021

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2021 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Het gevolg kan zijn storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk draaien soms uit op een storing bij Ziggo. De betreffende provider weet hier vaak meer over. Via sociale media merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Vianen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verschillende onderdelen beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een Wifi Booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde software op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een specialist kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 4131 en stap online over

Glasvezel vergelijken Vianen

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom de gemeente Vianen zijn er meerdere updates ten aanzien van het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze verbindingen kan je al nemen vanaf €37,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Vianen af te sluiten is.

Voordelen Vianen glasvezel internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: oplopend tot 1000 Mbit/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Quadplay opties
 • Kundige klantenservice
 • Lage prijzen
 • Combineren met mobiel
 • Gratis e-mailadres
 • Hoge welkomstbonus
 • Maximale stabiliteit
 • Supersnel vast internet
 • Lage prijzen
nle x
 • Collectief aanbod
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goedkope tarieven

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Betrouwbaar en snel
 • Duidelijke tarieven
 • 72 tv-zenders
 • Inclusief router
 • Duidelijke maandtarieven
 • Snelheid van glasvezel
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Scherpe korting
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Supersnel vast internet
 • Hoge korting


Alle plaatsen in deze gemeente