Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Meerssen

Op je gemak alle internetproviders in Meerssen vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen lijkt groter dan ooit. Van KPN tot Youfone, er is keuze in overvloed. Deze website helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk moeiteloos de meeste providers en ontdek het voordeligste internet contract dat past bij de ingevoerde gegevens. Snel televisie, internet en bellen met een alles in 1 pakket samentrekken? Ook daar kun jij voor kiezen! Tevens vindt men op deze website handige info over onderwerpen als overstappen van provider en beschikbare providers.
ProvincieLimburg
GemeenteMeerssen
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik268GB p/maand
Gemiddelde kosten€42,00 p/maand
Populaire aanbiederNLE

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet providers in Meerssen die opgeteld weer honderden verschillende kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juli 2024 verkopen. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een diner cadeaukaart kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan check jijnu zo’n voordig en betrouwbaar internet + TV pakket? Onze specialisten helpen je dit te realiseren. Voer snel de privé gegevens in, bekijk de diverse providers en ga simpelweg voor het internet abonnement met het laagste tarief. Advies: vaak is ADSL-internet in Meerssen het goedkoopste.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Denk kritisch na over dure extra’s zoals o.a. sportpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (populair zijn o.a. Youtube of NPO).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Doe elk jaar een prijsvergelijking en kom er zelf achter of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Meerssen?

In Meerssen zijn verscheidene internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan KPN, Ziggo, T-Mobile of Online.nl. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Meerssen voor jou mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de beste of goedkoopste internet providers in jouw plaats in juli 2024. Veel gekozen leveranciers zijn Tele2, NLE of T-Mobile. Internetaanbieders in Meerssen hebben aantrekkelijke internet only deals, TV + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In zo’n quad-play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN levert in Meerssen internet en TV. Een stabiele internetverbinding, vaak als beste getest.

 • Gratis overstapservice
 • 60+ zenders
 • Transparante maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt Televisie en internet door coax te gebruiken in Meerssen. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Een pakket voor iedereen
 • Gratis Ziggo Sport
 • Goedkope prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt snelle internet tarieven in Limburg voor juli 2024. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Stabiel, snel en overal Wifi
 • TV BOX met HD recorder
 • Duidelijke maandprijs

Actieprijzen internet + televisie in Meerssen (tarieven juli 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Meerssen? Dit verschilt allicht per postcode. De maandelijkse factuur wordt gevormd door factoren als de active provider (Fiber), internet type (zoals. COAX), internetsnelheid (bijv. 95Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. Eredivise kijken). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Meerssen is er vaak al vanaf €25 tot zo’n €92,50. Normaal is 3-in-één de goedkoopste optie. Bekijk ook Opzeggen.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Light 50 Mb
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s
 • T-Mobile Internet 50 Mb
 • T-Mobile Internet 750 Mb


internet vergelijken meerssen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Meerssen is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Vervolgens zit je midden in de vergelijker. Je treft in de tool enkel en alleen de contracten van bedrijven die leverbaar zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Terwijl jij een selectie hebt gemaakt kun jij veel simpeler internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (dat kan zijn Ginx Entertainment) te selecteren. Ook kun je kiezen voor diensten als extra zenderpakketten, begin gemist, on demand films kijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat ook belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit fluctueert tussen 20 mb/s t/m 250 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van diverse elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten als browsen op het internet, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Netflix of NPO? Een fan van online gaming avonturen als Transistor? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De internet provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info betreffende de minimale snelheid die hoort bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten vergelijken

  Op het moment dat jij het soort abonnement en de internetsnelheid gekozen hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn veelal gesorteerd op kosten per maand. De internet provider met de laagste prijs zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Enkele aanbieders stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze verwerken bijv. het eerst halve jaar een korting van €10.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij weet wie de beste provider van Meerssen in juli 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de aanvraag-pagina. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je overstappen van provider? Normaliter regelt je toekomstige leverancier het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Meer en meer families kopen het handige alles-in-1 pakket. In dit product heb jij internet, vast bellen en digitale TV van één aanbieder voor een vaste maandprijs. Vandaag de dag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Klik door naar Youfone prijzen juli 2024.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de resultaten van de postcodecheck. Aan de hand van jouw adresgegevens ontdek je welke internetaansluitingen er beschikbaar zijn voor jouw geval. Niet ieder mens kan profiteren van glasvezel of kabelinternet. Doorgaans is ADSL/VDSL wel actief (als er nog geen glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn gewenste snelheid en het budget aspecten waar je vooral naar moet kijken. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger dan in het geval van kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is het snelste internet in Meerssen?

De hoogste internetsnelheid ontvang je via de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding download je met wel 500Mb. Leveranciers als Caiway, KPN en Ziggo zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Meerssen is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er doorgaans wel opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Zie ook www.meerssen.nl. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per woning anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen naar een andere provider wordt steeds eenvoudiger. In veel gevallen handel je dat online af. De erkende providers in Nederland (NLE, Online, KPN, T-Mobile, Telfort, Tele2, XS4ALL) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit heet de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht heb je de beschikking over een installateur.

Actuele storingen juli 2024

Vandaag is er geen sprake van een storing. In 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een storing bij KPN. Uitbreidingen aan het kabel netwerkkunnen resulteren in storingen bij Ziggo. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via sociale kanalen als Facebook merk je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Meerssen traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Veel zaken bepalen de snelheid. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi repeater of booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen specialist kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6231 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Meerssen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer omgevingen zien we de optie van glasvezel of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de omgeving Meerssen zijn er verscheidene initiatieven t.a.v. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk het maandelijkse tarief. Een contract op ‘glas’ wordt steeds goedkoper, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze abonnementen zien we al terug vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Meerssen beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Meerssen glasvezel internet
 • Supersnel internet: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd service
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Groot aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Beste internetdeal
 • Interactief TV kijken
 • Duidelijke maandtarieven
 • Gratis monteur
 • Betrouwbaar en snel
 • Goedkope tarieven
 • 100mb/s tot 500mb/s
 • Moeiteloos overstappen
 • Lage maandprijs
nle x
 • Click & Play
 • Met gratis Wifi modem
 • Goedkope maandtarieven

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Met gratis Wifi modem
 • Goedkope maandtarieven
 • Inclusief spamfilter
 • Supergoedkoop bellen
 • Factuurkorting
 • Stabiel en snel internet
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goedkope maandprijs
fiber-nl
 • Video on demand
 • Altijd supersnel internet
 • Lage maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente