Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Noordwijk

Snel direct alle de internetproviders in Noordwijk vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv abonnementen is bijzonder groot. Dat gaat van Ziggo t/m Caiway, er is keuze in overvloed. Onze vergelijkingstool helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de Hollandse providers en achterhaal het beste of goedkoopste internet contract dat matcht met jouw eisenpakket. Meteen internet, bellen en tv met een alles in 1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Tevens verzamelen jullie op onze website praktische info over topics als alles-in-1 pakketten en de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijk
Gemiddelde downloadsnelheid59Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik161GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag een groot aantal internet providers in Noordwijk die tezamen weer nogal wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in april 2024 hebben. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een diner cadeaukaart zijn per week weer anders. Op welke wijze check je gelijk zo’n voordig en snel pakket voor internet + TV? Wij van Internethunter.nl helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef vlug de eigen gegevens in, doorzoek de mogelijke providers en kies meteen het internet + tv pakket met het laagste tarief. Let op: vaak is ADSL-internet in Noordwijk het laagste geprijsd.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één leverancier. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Voorkom dure extra’s als onder andere sportpakketten. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. NPO of NLziet).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Noordwijk?

In Noordwijk zijn er behoorlijk veel internet pakketten aanwezig. Zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en XS4ALL. D.m.v ADSL, de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Noordwijk er allemaal zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en ontdek alle meest populaire providers in jouw omgeving in april 2024. Interessante providers zijn Tele2, Fiber en Ziggo. Internetaanbieders in Noordwijk verkopen prima losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Noordwijk internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, en 100% installatiegarantie.

 • Tot 500 Mbit/s
 • Opnemen, pauzeren en terugkijken
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt TV en internet door coax te gebruiken in Noordwijk. Accurate snelheid interessante kortingen.

 • Voor elk budget
 • On Demand kijken
 • Lage maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je scherpe internet tarieven in Zuid-Holland voor april 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Nooit een TV programma missen
 • Lage maandtarieven

Huidige prijzen televisie en internet in Noordwijk (tarieven april 2024)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een internet en tv abonnement in Noordwijk? Dit fluctueert logischerwijs per klant. De prijs per maand wordt bepaald door zaken als het internetbedrijf (zoals KPN), netwerk (bijvoorbeeld COAX), gewenste snelheid (bijv. 20Mb/s), plus andere add-ons (zoals. tv live pauzeren). Een goedkoop internet en tv abonnement in Noordwijk is beschikbaar vanaf €30 t/m €72,50. Veelal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Check ook alles over Glasvezel.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb


internet vergelijken noordwijk

Overstappen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Noordwijk is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je treft op deze plek alleen de abonnementen en providers die actief zijn in jouw wijk.

 2. Een type abonnement selecteren

  Hierna kun je kiezen wat je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Of een deal inclusief TV? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je weet wat je zoekt kan je veel specifieker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens heb je de mogelijkheid om specifieke zenderpakketten (dat kan zijn GPTV) te selecteren. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in specifieke diensten als vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat wisselt tussen de 20 mb/s tot en met 250 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van diverse zaken. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor kleine activiteiten zoals o.a. e-mailen, filmpjes kijken, surfen op het internet, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als NPO of NLziet? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Dirt? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier geven wij advies inzake welke internetsnelheid die matcht bij allerlei type gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Indien jij het soort contract en de gewenste snelheid hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. tarieven p/maand. De goedkoopste internet provider komt als eerste naar voren. Een exclusieve korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Enkele providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze verwerken het eerste half jaar een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer je hebt ontdekt wie de beste provider van Noordwijk in april 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bekijk’, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Dit kost je nog geen 5 minuten. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Normaal regelt je geselecteerde provider de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Steeds meer mensen kiezen voor het goedkope alles-in-1 abonnement. Bij dit contract ontvang jij internet, digitale TV en vast bellen van één partij tegen een vaste scherpe prijs. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Lees verder over XS4ALL prijzen vergelijken.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Elke maand één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor televisie en internet issues
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de resultaten van de postcodecheck. Via je adresgegevens (postcode) zie jij welke internet verbindingen actief zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden heeft toegang tot glasvezel of (coax) kabel. Gewoonlijk is ADSL wel ter beschikking (mits glasvezel niet aanwezig is). Beschik jij over alle 3 de opties? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de hoogte van de kosten zaken die van belang zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in veel gevallen ook wat kostbaarder als je het afzet tegen ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is meestal het goedkoopste, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Noordwijk?

De hoogste downloadsnelheid zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Daarmee bereik je snelheden tot 0.5Gb/s. Partijen als KPN, Ziggo & Caiway ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Noordwijk is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er zijn meerdere plannen om glasvezel verder uit te breiden. Check ook www.noordwijk.nl. De feitelijke snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (wifi-versterkers, data-kabels, routers) heeft hierop een effect. De minimum snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen naar een andere provider is tegenwoordig niet moeilijk. Normaal gesproken gebeurd dit gewoon online. De grote providers (Online, DELTA, T-Mobile, NLE, Telfort, Tele2, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen april 2024

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In de loop van 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Hierdoor zien we soms storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Ziggo. De betreffende aanbieder zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of het internet eruit ligt.

Heeft Noordwijk traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Heel veel variabelen hebben hier invloed op. Hierbij moet je denken aan de aansluitingen (kabels) en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Je trage verbinding kan daarnaast komen door apps op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een adviseur kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2201 en stap online over

Glasvezel vergelijken Noordwijk

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer plekken kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom Noordwijk zijn er allerlei plannen ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met glasvezel geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke pakketten kan je al afsluiten vanaf €30. Vul de postcodecheck in, en kom erachter of glasvezel internet in Noordwijk voor jou een optie is.

Voordelen Noordwijk glasvezel internet
 • Verbluffend snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Volledige vrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • TV Light of TV Basis
 • Pakket voor elk budget
 • Goedkope tarieven
 • 20 jaar de beste prijs
 • Supersnel overstappen
 • Scherpe welkomstkorting
 • Voor ondernemers
 • Digitale Televisie
 • Goede welkomstbonus
nle x
 • Gratis Wifi-versterker
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Goede welkomstbonus

Youfone
 • Supersnel vast internet
 • Makklijk overstappen
 • Pakketkorting
 • Canal Digitaal
 • Stabiele verbinding
 • Pakket-aanbieding
 • 100% Installatiegarantie
 • Razendsnel internet
 • Transparante maandprijs
fiber-nl
 • Begin Gemist
 • Zelf pakket samenstellen
 • Overstapkorting