Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Roermond

Super simpel en snel internetproviders in Roermond vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie pakketten was nog nooit zo groot. Van Tele2 tot NLE, er is bijna té veel keuze. Internethunter.nl helpt met het maken van een keuze. Vergelijk eenvoudigweg de geselecteerde providers en vindt zo het scherpste internet contract dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk bellen, internet en tv binnen het alles in 1 pakket afsluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Vervolgens tref jij op onze website belangrijke informatie over items als 3-in-1 pakketten of tips voor sneller internet.
ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,50 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik nogal wat internet providers in Roermond die in totaal weer enorm veel goedkope TV en internet abonnementen in september 2022 bieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een cadeaubon van een webwinkel wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan vind je als consument nu een scherp geprijsd en snel internet + TV contract? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, doorzoek de verschillende providers en pak het abonnement die het goedkoopste is. Goed om te weten: doorgaans is ADSL-internet in Roermond het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één provider. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons als bijv. premium zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Neem geen TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Youtube of NPO).
 5. Stop niet met vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Roermond?

In Roermond zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijv. Ziggo, KPN, T-Mobile en Caiway. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Roermond mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en check zelf de huidige internetaanbieders in jouw omgeving in september 2022. Bekende internet providers zijn Tele2, XS4ALL of KPN. Internetaanbieders in Roermond verkopen interessante losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In een dergelijk quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN biedt in Roermond internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, met gratis KPN veilig.

 • Gratis monteurs
 • Opnemen en gemist
 • Goedkope maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet en televisie door de kabel (coax) in Roermond. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • 3 duidelijke pakketten
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Pakket-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in complete internet tarieven in Limburg voor september 2022. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Actieprijzen TV & internet in Roermond (tarieven september 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Roermond? Dat fluctueert vanzelfsprekendper consument. De factuur kent z’n oorsprong in zaken als de provider (KPN), netwerk (bijv. ADSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), en andere extra’s (een zenderpakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Roermond vind je al vanaf €22,5 tot en met €60. Doorgaans is een 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Bekijk ook 4G voor thuis.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 100 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Basis 60 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb
 • XS4ALL Internet Plus glasvezel 160 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken roermond

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Roermond is het essentieel eerst de postcodecheck van internet providers te doen. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna ga je automatisch door naar de internet-vergelijker. Je treft op deze plek enkel en alleen de internet-abonnementen van aanbieders die ook leveren in jouw wijk.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter alles in 1 pakketten vergelijken. Verder kan het handig zijn om specifieke zenderpakketten (denk aan Focuz TV) bij te bestellen. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in services als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt uiteen tussen de 40 mb/s en 350 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van verschillende aspecten. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten zoals bijvoorbeeld mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Youtube of Netflix? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als Vampire: The Masquerade – Bloodlines? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker assisteert je daarbij. Klik op de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de ideale snelheid die wij aanbevelen voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra je het type pakket en de gewenste snelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen gerankt op prijs per maand. Het voordeligste abonnement zie je dus direct staan. Een exclusieve korting is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Diverse internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders verwerken het eerste half jaar extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Roermond in september 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en verstuur het naar de provider. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Stap je over van provider? In veel gevallen regelt je toekomstige internet-provider de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 pakket

Steeds meer bewoners kiezen voor het speciale alles-in-1 abonnement. In dit pakket heb jij de beschikking over vast bellen, internet & digitale TV van één provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Bekijk ook Tele2 tarieven september 2022.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s zoals bijv. Fox Sports voor Gratis eredivisie

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Na het invullen van postcode + huisnummer kan je zien de verschillende types internet die mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet ieder huishouden heeft toegang tot glasvezel of kabelinternet. Doorgaans is connectie via ADSL wel actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn de gewenste snelheid en de kosten onderdelen die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar normaal gesproken ook iets duurder vergeleken met ADSL en Kabel. Voor internet via de kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is normaal gesproken het minst duur, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Roermond?

De maximale internetsnelheid komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Op dit netwerk download je met wel 750Mb. Dienstverleners als KPN, Caiway en Ziggo spelen hier handig op in. In de gemeente Roermond zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel beginnen er veel opdrachten voor de aanleg van glasvezel. Lees ook meer op www.roermond.nl. De snelheid die je behaalt is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt nogal wisselen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Naar een andere internet provider overstappen stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken gebeurd dit gewoon online. De grootste providers van Nederland (NLE, T-Mobile, KPN, DELTA, Ziggo, Tele2, XS4ALL) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Problemen & storingen september 2022

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In heel 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit resulteert mogelijk in een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk zorgen mogelijk voor Ziggo storingen. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via FB of Twitter kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Heeft Roermond traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere dingen hebben impact op de snelheid. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale specialist kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6041 en stap online over

Glasvezel vergelijken Roermond

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat levert jou supersnel internet van 500-1000 Mb/s. In steeds meer plekken kan je kiezen voor glasvezel internet naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Roermond zijn er allerlei updates m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor connecties op glasvezel geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. “Glas” wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dergelijke pakketten kan je al afsluiten vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en kom te weten of glasvezel internet in Roermond voor jou een optie is.

Voordelen Roermond glasvezel internet
 • Hoogste snelheden: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, weinig kans op storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Volledige vrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

tele2
 • Vanaf €25,00 per maand
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke korting
 • Op het KPN netwerk
 • Verschillende pakketten
 • Lage prijzen
 • Maximale snelheid
 • Alleen internet of alles in 1
 • Factuurkorting
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Snel en betrouwbaar
 • Maandelijks aanbiedingen

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Veel aanbod
 • Lage maandtarieven
 • Meest complete pakket
 • Gratis overstappen
 • Pakket-voordeel
 • Altijd stabiele snelheid
 • Alleen internet of alles in 1
 • Hoge korting
fiber-nl
 • 3 Settop Box HD
 • Gratis Wifi-modem
 • Aantrekkelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente