Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Weert

Op je gemak alle internetproviders in Weert vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie abonnementen is erg groot. Dit loopt van Tele2 t/m Youfone, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk simpel alle grote providers en vindt zo het goedkoopste internet abonnement dat matcht met jouw internetgebruik. Direct televisie, internet en bellen in het alles in één pakket afsluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens checken jullie via de internetvergelijker bruikbare info over thema’s als quad-play pakketten en de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Gemiddelde downloadsnelheid59Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,50 p/maand
Populaire aanbiederNLE

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig steeds meer internet providers in Weert die in totaal weer tientallen soorten goede en betaalbare TV en internet abonnementen in juli 2024 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een JBL koptelefoon wisselen elkaar snel af. Dus, hoe check jijgelijk zo’n goedkoop en stabiel abonnement voor internet + TV? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef hierboven de benodigde gegevens in, bekijk de aanwezige providers en selecteer het abonnement die het goedkoopste is. Advies: gewoonlijk is ADSL-internet in Weert het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s als bijv. premium zenderpakketten. Dergelijke extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld Netflix of NPO).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Weert?

In Weert zijn velerlei internet pakketten beschikbaar. Populaire spelers zijn KPN, T-Mobile, Ziggo en NLE. Via een ADSL lijn, de traditionele kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Weert werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de meest populaire internetproviders in jouw postcodegebied in juli 2024. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Telfort, Youfone en Ziggo. Internetaanbieders in Weert hebben prima losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN biedt in Weert internet en TV. Glasvezel, ADSL inclusief gratis Wifi modem.

 • Voordelig Spotify Premium
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Duidelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je Televisie en internet middels kabelverbinding in Weert. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Veilig online pakket
 • On Demand kijken
 • Scherpe maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor juli 2024. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • ADSL of glasvezel
 • TV anywhere App
 • Goede welkomstbonus

Geldige prijzen TV & internet in Weert (tarieven juli 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in juli 2024 de tarieven van internet en TV in Weert? Dat fluctueert normaliter per huishouden. De prijs per maand komt tot stand door o.a. de active provider (bijv. Telfort), internetverbinding (zoals. kabel), snelheid van het internet (bijv. 70Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. 4K televisie ). Een goedkoop internet en tv abonnement in Weert is beschikbaar vanaf €27,5 tot deal van €62,50. Vaak is een 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Installatiegarantie informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + TV 20 Mb / 1 Mb
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Light 100 Mb
 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb


internet vergelijken weert

Overstappen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Weert is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via de vergelijk tool kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de vergelijker. Je ziet op deze plek uitsluitend de internet-abonnementen van internet-providers die actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In de basis kan jij een selectie maken uit welke services je wilt inkopen. Heb jij aan internet genoeg? Wens je ook digitale Televisie? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker alles in 1 pakketten vergelijken. Daarbij is het misschien slim om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan XITE Muziek) aan te klikken. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. diensten als begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat tevens cruciaal is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 15 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, hangt af van meerdere elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik als o.a. weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken, youtube films kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé Thuis of Youtube? Een fan van online gaming avonturen als Bastion? Betreft het een groot of klein gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken inzake de mogelijke snelheid die wij aanraden voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij het type pakket en de gewenste snelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn altijd weergegeven op basis van maandelijkse kosten. De aanbieder met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een exclusieve korting is al meegenomen in de prijs per jaar. Verschillende bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij bieden de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Weert in juli 2024 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bekijk’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Heb je nog een contract en wil je overstappen? In de regel faciliteert je aanstaande internet-provider het volledige overstap traject door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket

Nogal wat families kopen het praktische alles-in-1 abonnement. Bij dit contract krijg je internet, digitale TV en vast bellen van 1 aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. In juli 2024 zien we ook 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Klik door naar KPN vergelijken.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als Korting van 5 euro op je telefoonrekening

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer kun jij bekijken welk type internet verbindingen beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens kan profiteren van kabel of glasvezelinternet. Normaliter is ADSL wel af te sluiten (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn de gewenste snelheid en onkosten factoren die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar vaak ook wat kostbaarder als je het afzet tegen andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Weert?

De maximale internetsnelheid komt binnen via kabel of glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 1000Mb p/s. Leveranciers als Caiway, KPN & Ziggo ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Weert zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er verschillende nieuwe projecten om glasvezel verder uit te breiden. Het laatste nieuws tref je op www.weert.nl. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-repeaters, modem/router, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per wijk en tijdstip afwijken.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (meestal na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Naar een andere internet provider overstappen stelt eigenlijk niet veel meer voor. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De erkende providers in Nederland (NLE, KPN, T-Mobile, Online, Tele2, Ziggo, Telfort) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Uiteraard zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Onderhoud & storingen juli 2024

Op dit moment zien we geen grote storingen. In heel 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan uitdraaien in storingen bij KPN. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Ziggo. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via sociale media kom je er heel snel achter of er actuele problemen zijn.

Is er in Weert traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Ontzettend veel dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Als voorbeeld noemen we de netwerkkabels die je gebruikt en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op smartphones en computers of verkeerde modem-instellingen. Een eigen adviseur kan bij je thuis langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 6001 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Weert

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat levert jou een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat omgevingen bestaat er de optie tot glasvezel internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Weert zijn er tal van werkzaamheden voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor connecties op glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds betaalbaarder, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke pakketten kan je al afsluiten vanaf €45. Start onze postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Weert actief is op je postcode.

Voordelen Weert glasvezel internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, altijd service
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Interessante vriendenbonus
 • Gratis Wifi-modem
 • Goedkope tarieven
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Met handige App
 • Transparante maandtarieven
 • Makkelijk overstappen
 • Supersnel overstappen
 • Lage prijzen
nle x
 • Collectief aanbod
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • Via DSL of glasvezel
 • Met installatiehulp
 • Maandelijkse korting
 • Tot 200 Mb/s
 • Moeiteloos overstappen
 • Transparante tarieven
 • Iedereen supersnel online
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke maandtarieven
fiber-nl
 • 3 Settop Box HD
 • Meerdere abonnementen
 • Combinatie-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente