Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Geleen

Op je gemak alle de internetproviders in Geleen vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv pakketten is enorm. Je kunt denken aan KPN tot Caiway, de goede aanbieder kiezen is lastig. Wij helpen jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk eenvoudig alle grote providers en vindt zo het meest geschikte internetaanbod dat past bij jouw situatie. Snel bellen, internet en televisie met zo’n alles-in-1 pakket bundelen? Dat behoort tot de opties! Daarbij vergaar je via de Internethunter praktische informatie over items als overstappen of populaire pakketten.
ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Gemiddelde downloadsnelheid47Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik244GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig steeds meer internet providers in Geleen die opgeteld weer enorm veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2022 aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Philips Airfyer wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan vind je moeiteloos een voordelig en betrouwbaar internet + TV abonnement? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer direct jouw eigen gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en kies meteen het internet contract die het goedkoopste is. Vergeet niet: doorgaans is ADSL-internet in Geleen het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één internet provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze pakketten kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (denk aan Youtube of Videoland).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Geleen?

In Geleen zijn verschillende internet pakketten op de markt. Dit kan zijn Ziggo, KPN, T-Mobile en Fiber. Via ADSL, de coaxkabel, of wellicht via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Geleen in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en check zelf de verschillende providers in jouw wijk in september 2022. Erkende internet providers zijn Caiway, Online.nl en KPN. Internetaanbieders in Geleen hebben prima losse internet contracten, Internet + Televisie pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN verkoopt in Geleen internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, inclusief gratis Wifi modem.

 • Veilig internetten
 • Opnemen en gemist
 • Scherpe maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt TV en internet via de kabel in de gemeente Sittard-Geleen. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Tot wel 400 mb/s
 • Gegarandeerd perfecte wifi
 • Duidelijke maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor snelle internet tarieven in Limburg voor september 2022. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Glasvezel tot 750 megabit
 • Opnemen en pauzeren
 • Scherpe prijzen

Geldige prijzen TV & internet in Geleen (tarieven september 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van Televisie en internet in Geleen? Het verandert vanzelfsprekendper postcode. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in variabelen als je internetaanbieder (bijvoorbeeld NLE), type internet (bijvoorbeeld ADSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 500Mb/s), en de aanvullende diensten (zoals. Fox Sports). Een goedkoop internet en TV pakket in Geleen is er vaak al vanaf €15 tot en met €85. Standaard is een alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Check ook alles over Overstappen.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb
 • NLE Internet 20 Mb/s
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • T-Mobile Internet 750 Mb


internet vergelijken geleen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Geleen is het aan te raden om eerst even een postcodecheck te doen. Via ons vergelijkscript moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daaropvolgend kom je binnen in de internet-vergelijker. Je checkt op deze plek louter de abonnementen en providers die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Is Internet Only voldoende? Wil je ook TV kunnen kijken? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast kan het relevant zijn om unieke premium-zenders (dat kan zijn MTV Brand New) bij te bestellen. Bovendien kan je het nog concreter maken met specifieke diensten als live pauzeren, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens essentieel is: hoe snel wil je het internet? Dit ligt ergens tussen 45 mb/s en 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van allerlei factoren. Nemen jullie internet voor de basisactiviteiten zoals browsen op het internet, mail checken, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé Thuis of Film1? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als Serious Sam HD: The Second Encounter? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid kiezen’? Daar tref je hulp inzake de ideale snelheid die wij aanbevelen voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Indien jij de abonnementstypes en de gewenste snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders worden in de meeste gevallen gefilterd op tarieven p/maand. De goedkoopste aanbieder vind je bovenaan. De maandelijkse acties en voordelen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Verschillende internet providers bieden een vaste korting, en weer andere leveranciers bereken de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als je berekend hebt wie de beste provider van Geleen in september 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de desbetreffende aanbieding. Voer je prive gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je overstappen van provider? Dikwijls verzorgt je betreffende internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Meer en meer consumenten willen het goedkope alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement krijg jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 aanbieder voor een vaste maandprijs. Vandaag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Ook interessant: Ziggo verbinding.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijv. Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer kun jij bekijken welke soorten verbindingen actief zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot glasvezelinternet & kabel. Meestal is connectie via ADSL wel gewoon actief (als er nog geen glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? In dat geval zijn maximale snelheden en de hoogte van de kosten onderdelen die het meest relevant zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar meestal praten we ook over hogere bedragen ten opzichte van kabel of adsl. In het geval van kabelinternet kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is doorgaans het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Geleen?

De snelste verbinding heb je via kabel of glasvezel. Op dit netwerk bereik je snelheden tot 1000Mb p/s. Aanbieders als Caiway, Ziggo & KPN kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Sittard-Geleen is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel starten er steeds meer projecten om glasvezel aan te leggen. Zie ook www.sittard-geleen.nl. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (modems, data-kabels, routers) moet je niet onderschatten. De actuele snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Als de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls handel je dat online af. Internet Providers in Nederland (Online, KPN, DELTA, NLE, Telfort, Tele2, Ziggo) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen september 2022

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Veranderingen aan het coax kabel netwerk resulteren dikwijls in storingen bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd of het internet eruit ligt.

Is er in Geleen traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verschillende zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Jij hebt zelf invloed op het type netwerkkabel en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde applicaties op je ipad of computer of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale monteur kan eventueel worden ingevlogen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6161 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Geleen

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer wijken kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom de gemeente Sittard-Geleen zijn er allerlei initiatieven aangaande het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met glasvezel moet je altijd aansluitkosten betalen en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wint flink aan populariteit en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze verbindingen zien we al terug vanaf €42,5. Vul de postcodecheck in, en vind uit of glasvezel internet in Geleen af te sluiten is.

Voordelen Geleen glasvezel internet
 • Bizar snel internet: snelheden tot wel 1 Gb p/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd actief
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Inclusief alle apparatuur
 • Duidelijke maandtarieven
 • Wifi garantie in huis
 • Interactief TV kijken
 • Hoge korting
 • First Class Internet
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke prijzen
nle x
 • Netwerk van KPN
 • Handige monteursdienst
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Met gratis Wifi modem
 • Duidelijke tarieven
 • Gratis overstapservice
 • Kundige klantenservice
 • Overstapkorting
 • Stabiel en snel internet
 • Verschillende contracten
 • Scherpe prijzen
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Vast bellen + TV
 • Transparante maandprijs