Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Limbricht

Super simpel en snel alle internetproviders in Limbricht vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv pakketten is erg groot. Dit loopt van Ziggo tot en met Online.nl, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou daarbij! Vergelijk gelijk de Hollandse providers en check het scherpste internetpakket dat in lijn is met jouw wensen. Wil jij tv, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket samentrekken? Dit is sterk in opkomst! Eveneens verzamel jij via onze vergelijker belangrijke informatie over thema’s zoals het kiezen van een internetsnelheid en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik238GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,50 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment flink wat internet providers in Limbricht die bij elkaar weer nogal wat voordelige TV en internet abonnementen in september 2022 hanteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gereedschapset wisselen elkaar snel af. Met andere woorden, hoe bekijk je snel zo’n scherp geprijsd en innovatief internet + TV pakket? Wij van Internethunter.nl helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer direct de privé gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en zoek het internet contract die financieel interessant is. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Limbricht het goedkoopste.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor basisgebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure add-ons als zenderpakketten. Deze pakketten resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere NLziet of Film1).
 5. Stop niet met vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Limbricht?

In Limbricht zijn allerlei internet pakketten aanwezig. O.a. T-Mobile, Ziggo, KPN of Telfort. D.m.v ADSL, de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Limbricht er beschikbaar zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de verschillende aanbieders van internet in jouw plaats in september 2022. Bekende internetaanbieders zijn Telfort, XS4ALL of Ziggo. Internetaanbieders in Limbricht verkopen relevante contracten voor los internet, TV + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Met een quad play abonnement is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN faciliteert in Limbricht internet en TV. Een stabiele internetverbinding, vaak als beste getest.

 • Gratis KPN Veilig
 • Opnemen en gemist
 • Scherpe welkomstkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet + tv diensten via de kabel in de gemeente Sittard-Geleen. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • Non-stop gratis extra’s
 • Programma gemist
 • Pakketkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt complete internet tarieven in Limburg voor september 2022. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • 100% installatiegarantie
 • Beste films, series en sportwedstrijden
 • Goedkope maandprijs

Huidige prijzen internet en TV in Limbricht (tarieven september 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Limbricht? Dat wisselt uiteraard per postcode. De maandelijkse factuur komt tot stand door onder andere de provider (zoals Fiber), internet type (zoals. telefoonlijn), snelheid van het internet (bijv. 60Mb/s), plus andere add-ons (zoals. extra HD zenders). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Limbricht is beschikbaar vanaf €15 tot en met €55. Vaak is 3-in-één de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: Kabel.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 100 Mb
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Compact 40 Mb
 • T-Mobile Internet + Bellen 50 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb


internet vergelijken limbricht

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Limbricht is het essentieel eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Vervolgens zit je midden in de vergelijker van internet pakketten. Je ziet op deze plek enkel de internet-contracten van bedrijven die beschikbaar zijn op jouw adres.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna kun je kiezen wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Wens je ook digitale Televisie? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Ook kan het relevant zijn om concrete zenders (denk dan aan ROS-Kabelkrant) bij te bestellen. Als laatste kun je het nog concreter maken met services als on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit fluctueert tussen 35 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van meerdere elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten als e-mailen, filmpjes kijken, surfen op het internet, het nieuws lezen? Of stream je ook video’s of films bij Film1 of Videoland? Speel je graag online spelletjes als Don’t Starve? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker kan hierin helpen! Kies de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier adviseren wij inzake de minimale snelheid die wij aanraden voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het type abonnement en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De providers zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. Het goedkoopste pakket staat bovenaan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn verwerkt in het maandbedrag. Enkele leveranciers werken met een eenmalige korting, en sommige providers hebben de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra jij achterhaald hebt wie de beste provider van Limbricht in september 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en verstuur de aanvraag. Dit kost minder dan 5 minuten. Stap je over van provider? In algemene zin verzorgt je gekozen aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Nogal wat consumenten neigen naar het handige alles-in-1 pakket. Binnen zo’n pakket beschik je over internet, vast bellen & digitale TV van één dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Ook interessant: Caiway televisie.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor televisie en internet issues
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als bijvoorbeeld Gratis eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Op basis vanjouw adresgegevens kun jij bekijken welke soorten verbindingen voorhanden zijn voor jouw huis. Niet elke woning heeft de beschikking over kabel en glasvezelinternet. In algemene zin is een ADSL verbinding wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de kosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard ook wat kostbaarder vergeleken met ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is meestal het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Limbricht?

Het meest snelle internet zal je ontvangen via kabel of glasvezel. Zo bereik je snelheden tot 0.5Gb/s. Organisaties als Ziggo, Caiway en KPN kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Sittard-Geleen is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er steeds meer nieuwe acties voor de uitbreiding van glasvezel. Meer info vind je ook op www.sittard-geleen.nl. De feitelijke snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De feitelijke snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste internetproviders (DELTA, Online, KPN, T-Mobile, Ziggo, XS4ALL, Telfort) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen september 2022

Op dit ogenblik is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Veranderingen aan het kabel netwerkresulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. De dienstverlener ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale media merk je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Limbricht traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Belangrijke aspecten zijn: het type netwerkkabel en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een antenne aansluiten. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op laptops of telefoons of een router met onjuiste instellingen. Een monteur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6141 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Limbricht

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit resulteert in geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb per seconde. In een toenemend aantal plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Sittard-Geleen zijn er verschillende acties m.b.t. nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor connecties op glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Deze vorm van internet is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze pakketten vind je al vanaf €37,5. Open de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Limbricht actief is op je postcode.

Voordelen Limbricht glasvezel internet
 • Onthutsend snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Volledige vrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Interessante vriendenbonus
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe prijzen
 • Gratis Wifi-modem
 • Gratis e-mailadres
 • Overstapkorting
 • Gratis wifi-versterker
 • Gratis Wifi-modem
 • Transparante prijzen
nle x
 • Koperaansluiting + glas
 • Ook vaste telefonie
 • Goede korting

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Betrouwbaar netwerk
 • Hoge welkomstbonus
 • Altijd goed geïnstalleerd
 • Interactief TV kijken
 • Scherpe welkomstkorting
 • Eenvoudig overstappen
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke prijzen
fiber-nl
 • Interactieve HD TV
 • Ook voor alleen Internet
 • Transparante tarieven