Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Guttecoven

Makkelijk en snel alle internetproviders in Guttecoven vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv contracten is ontzettend groot. Je kunt denken aan Ziggo tot T-Mobile, de keuze is enorm. Onze internet-vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk gelijk de geselecteerde providers en ontdek zo het beste of goedkoopste internetpakket dat in lijn is met jouw eisenpakket. Direct bellen, televisie en internet binnen zo’n alles-in-1 pakket aansluiten? Dat is ook een optie! Tevens bekijkt men op deze pagina handige informatie over zaken zoals quad-play pakketten of de meest gekozen providers.
ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,50 p/maand
Populaire aanbiederNLE

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag flink wat internet providers in Guttecoven die opgeteld weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 hanteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Samsonite koffer wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe vind je zelf zo’n voordig en stabiel internet + TV pakket? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer hierna de gevraagde gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en zoek het internet + tv pakket die financieel interessant is. Let op: normaliterADSL-internet in Guttecoven voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één internet provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals o.a. sportpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (bijv. Film1 of NPO).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Guttecoven?

In Guttecoven zijn velerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Denk aan T-Mobile, KPN, Ziggo of Fiber. Middels ADSL, de traditionele kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Guttecoven mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en bekijk de huidige internetproviders in jouw wijk in september 2023. Veel gekozen aanbieders zijn Vodafone, Youfone of T-Mobile. Internetaanbieders in Guttecoven verschaffen aantrekkelijke contracten voor los internet, Internet + Televisie pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Extra 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN verkoopt in Guttecoven internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en goedkoop vast bellen.

 • Glasvezel en ADSL
 • Uitzending gemist
 • Transparante maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor internet en televisie middels kabelverbinding in Sittard-Geleen. Prima voorwaarden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Een pakket voor iedereen
 • Mediabox XL
 • Goede korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je scherpe internet tarieven in Limburg voor september 2023. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Ook zakelijk
 • TV anywhere App
 • Korting bij 1 jaar

Actieprijzen internet + TV in Guttecoven (tarieven september 2023)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van Televisie en internet in Guttecoven? Dat verandert gewoonlijk per geval. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in onder andere je internetaanbieder (denk aan Caiway), levering (bijv. glas), up/downloadsnelheid (bijv. 200Mb/s), en de aanvullende diensten (on demand TV kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Guttecoven is er al vanaf €22,5 tot bedragen van €85. Normaal is het 3-in-1 abonnement het goedkoopste. Lees verder over TV-zenders.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Light 50 Mb
 • Online.nl Internet + Bellen 100 Mb/s
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • T-Mobile Internet 750 Mb


internet vergelijken guttecoven

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Guttecoven is het verstandig eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Vervolgens sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt in de internetvergelijker enkel de pakketten van leveranciers die beschikbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je jouw wensen duidelijk hebt kun jij veel simpeler de verschillende internet abonnementen vergelijken. Bovendien is het misschien slim om concrete zenders (denk aan Graafschap TV) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij het nog concreter maken met specifieke diensten als begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook essentieel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt uiteen tussen de 15 mb/s tot 250 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van veel factoren. Nemen jullie internet voor het standaard gebruik als bijvoorbeeld browsen op het internet, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Netflix of Film1? Speel jij in je vrije tijd graag online spelletjes als Crysis? Zijn jullie met 2 personen of meer? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Op deze plek vertellen wij meer over de perfecte snelheid die hoort bij kleine en grote gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Zodra jij de gewenste diensten en de minimale snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De organisaties zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. kosten per maand. Het abonnement met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een mogelijke korting is verwerkt in het maandbedrag. Bijna alle aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, en sommige providers verstrekken het eerste half jaar een speciaal actietarief.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Guttecoven in september 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Vul de gevraagde gegevens in en verzend het formulier online. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Stap je over van provider? Dikwijls verzorgt jouw geselecteerde internet-provider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Een groot aantal consumenten kiezen voor het handige alles-in-1 pakket. In dit pakket krijg jij vast bellen, internet en digitale TV van 1 aanbieder tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Check ook alles over Youfone televisie.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als o.a. Gratis zenders/kanalen

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck. Via de adresgegevens check je welke soorten aansluitingen beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder huishouden heeft toegang tot glasvezelinternet en kabel. Normaliter is connectie via ADSL wel actief (of er moet al glasvezel liggen). Heb je keuze uit alles? Hierbij zijn minimale internet snelheid en het budget onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ligt de maandprijs iets hoger als je het afzet tegen andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, echter de internetsnelheid is fors minder.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Guttecoven?

De hoogste downloadsnelheid zal je ontvangen via een kabelaar of via glasvezel. Met zo’n verbinding haal je snelheden tot wel 1Gb/s. Internetproviders als KPN, Caiway en Ziggo zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Sittard-Geleen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er meerdere projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Meer info vind je ook op www.sittard-geleen.nl. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. De apparaten in huis (modem/router, netwerk accessoires, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De minimum snelheid kan per woningblok anders zijn.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van provider kan iedereen zelfstandig regelen. In veel gevallen handel je dat online af. De grootste internetproviders (DELTA, T-Mobile, NLE, KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen september 2023

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In heel 2023 wordt het netwerk wel verbeterd. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Ziggo. De provider in kwestie communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Is er in Guttecoven traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel variabelen beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin, garage of zolder kan je een wifi booster of repeater of een 4G verbinding gebruiken. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde applicaties op laptop, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een eigen adviseur kan ingepland worden, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6143 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Guttecoven

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Op die manier bereik je geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer omgevingen kan je internetten via glasvezel of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom Sittard-Geleen zijn er tal van projecten met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en uiteraard een bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds betaalbaarder, en de kosten worden steeds gunstiger. Abonnementen met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €37,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Guttecoven het overwegen waard is.

Voordelen Guttecoven glasvezel internet
 • Verwonderlijk snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, nauwelijks storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Met Browsing Protection
 • Meerdere abonnementen
 • Overstapbonus
 • ADSL en glasvezel
 • Ruim aanbod
 • Aantrekkelijke maandtarieven
 • Maximale snelheid
 • Zelf pakket samenstellen
 • Pakket-voordeel
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Snel en betrouwbaar
 • Overstapkorting

Youfone
 • Ook glasvezel
 • Ook 4-in-1
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Inclusief spamfilter
 • Handige monteursdienst
 • Combinatie-aanbieding
 • Ongewoon snel internet
 • Met installatiehulp
 • Transparante tarieven
fiber-nl
 • TV kijken via de App
 • Ruime keuze
 • Lage prijzen