Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Vlaardingen

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Vlaardingen vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie is werkelijk enorm. Het loopt van KPN tot XS4ALL, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig de populaire providers en check het beste of betaalbaarste internetaanbod dat in lijn is met jouw situatie. Lekker makkelijk televisie, bellen en internet in zo’n alles-in-1 pakket aansluiten? Dit is sterk in opkomst! Verder verzamel jij via onze vergelijker praktische info over thema’s als benodigde internetsnelheid of wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteVlaardingen
Gemiddelde downloadsnelheid51Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik174GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,50 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment flink wat internet providers in Vlaardingen die tezamen weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in maart 2024 hebben. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Samsung Galaxy Tab zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze check jijsnel een scherp geprijsd en actueel internet + TV pakket? Onze experts helpen jou met vergelijken. Geef hierboven jouw gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en ga simpelweg voor het abonnement met de laagste prijs. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Vlaardingen financieel het aantrekkelijkste.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Neem alle diensten bij één internetaanbieder. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes als o.a. zenderpakketten. Specials zoals deze resulteren in een forse rekening.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Film1 of NPO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Vlaardingen?

In Vlaardingen zijn diverse internet pakketten voorhanden. Populaire spelers zijn Ziggo, T-Mobile, KPN of Tele2. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Vlaardingen voor jou mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk gemakkelijk de actuele internetproviders in jouw regio in maart 2024. Erkende providers zijn Tele2, Youfone of KPN. Internetaanbieders in Vlaardingen voeren aantrekkelijke losse pakketten voor internet, Internet + TV contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Veel besproken: KPN biedt in Vlaardingen internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Gratis innovatief Wifi-modem
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Lage maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je internet & televisie via de televisiekabel in Vlaardingen. Gewoon snel internet, tegen een nette prijs.

 • Veilig online pakket
 • Gegarandeerd perfecte wifi
 • Combinatie-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor scherpe internet tarieven in Zuid-Holland voor maart 2024. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • Ook voor ondernemers
 • TV Anywhere
 • Hoge welkomstkorting

Actieprijzen TV + internet in Vlaardingen (tarieven maart 2024)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Vlaardingen? Dit verschilt logischerwijs per situatie. De internet + TV factuur komt tot stand door onder andere de active provider (denk aan KPN), connectie (bijvoorbeeld ADSL), up/downloadsnelheid (bijv. 45Mb/s), en overige opties (denk aan tv-programma’s opnemen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Vlaardingen sluit je af voor rond de €30 tot bedragen van €80. Normaal is een alles in 1 pakket het minst kostbaar. Check ook alles over WiFi.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 80 Mb Glasvezel
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s
 • NLE Internet 100 Mb/s
 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s
 • T-Mobile Internet 20 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb


internet vergelijken vlaardingen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Vlaardingen is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daaropvolgend wordt je verwezen naar de objectieve internetvergelijker. Je checkt daar uitsluitend de pakketten van internetproviders die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap kun je kiezen wat je precies wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij geven we jou de tools om extra zenderaanbod (bijvoorbeeld RTV Drenthe) te nemen. Daarnaast kan jij kiezen voor diensten als on demand films kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard van belang is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt uiteen tussen de 45 mb/s tot wel 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van verschillende elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor dagelijkse dingen als als o.a. e-mailen, het nieuws lezen, filmpjes kijken, het weer bekijken? Of stream je ook video’s of films bij Film1 of Netflix? Spelen huisgenoten online games als America’s Army 3? Hoe groot is jullie huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker komt hier van pas! Tik op ‘welke snelheid kiezen’? Daar vind je info m.b.t. de ideale snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het soort abonnement en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De organisaties worden altijd geordend op prijs. Het voordeligste abonnement staat bovenaan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Bijna alle internet providers bieden een vaste korting, en een deel van de organisaties verstrekken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Vlaardingen in maart 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Gaat het om een overstap? Normaal verzorgt de gekozen internet provider het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Plenty inwoners overwegen het voordelige alles-in-1 abonnement. Met deze constructie beschik je over internet, vast bellen en digitale TV van één aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Check ook alles over Youfone prijzen maart 2024.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een contactpersoon voor je problemen rondom TV en internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als o.a. Gratis zenders/kanalen

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je welk type internet verbindingen af te sluiten zijn in jouw straat. Niet elk appartement heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel of glasvezel. In de regel is connectie via ADSL wel af te sluiten (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de kosten onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar vaak betaal je wel wat meer dan bij kabel of adsl. Bij internet via de kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Vlaardingen?

De snelste verbinding heb je via de kabel (coax), of glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 1000Mb. Dienstverleners als Ziggo, KPN & Caiway innoveren in rap tempo. In de gemeente Vlaardingen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel ontstaan er doorgaans wel projecten voor de uitbreiding van glasvezel. Meer info vind je ook op www.vlaardingen.nl. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (wifi-repeaters, modem/router) moet je niet onderschatten. De getoetste snelheid kan per huis en tijdstip afwijken.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen van provider is tegenwoordig niet moeilijk. Steeds vaker fiks je dat helemaal zelf. De grote providers (Online, KPN, NLE, DELTA, Telfort, Tele2, XS4ALL) handelen dit onderling af. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen maart 2024

Momenteel zien we geen grote storingen. In de loop van 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Uitbreidingen aan het coax kabelnetwerk monden soms uit in een storing bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Vlaardingen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene aspecten hebben impact op de snelheid. Controleer altijd de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een eigen specialist kan op afspraak langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 3131 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Vlaardingen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer wijken is glasvezel internet beschikbaar als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de streek van Vlaardingen zijn er tal van acties m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dit type abonnementen zijn beschikbaar vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en check of glasvezel internet in Vlaardingen beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Vlaardingen glasvezel internet
 • Het snelste internet van Nederland: er zijn al providers met 1 Gb p/s
 • Een degelijke verbinding, weinig kans op storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Inclusief Ouderlijk Toezicht
 • Uitgebreide TV-opties
 • Lage prijzen
 • Gratis monteur
 • Voordelig TV en Bellen
 • Transparante maandprijs
 • Voor techneuten
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
nle x
 • Ook energie
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Ook voor alleen Internet
 • Altijd aanbiedingen
 • Goede klantenservice
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Eenvoudig overstappen
 • 100% installatiegarantie
 • Aantrekkelijke maandtarieven
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Ook 4-in-1
 • Scherpe maandprijs