Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Arnhem

Probleemloos en snel internetproviders in Arnhem vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is erg groot. Dit loopt van Ziggo tot XS4ALL, je kunt alle kanten op. Wij helpen jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk zonder moeite de beste providers en bekijk het scherpste internetpakket dat aansluit op het door jou geschetste plaatje. Direct internet, bellen en televisie met het alles in 1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Vervolgens vinden jullie via de Internethunter handige info over zaken zoals ADSL of kosten van een internetpakket.
ProvincieGelderland
GemeenteArnhem
Gemiddelde downloadsnelheid60Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik181GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik steeds meer internet providers in Arnhem die tezamen weer erg veel goedkope TV en internet abonnementen in februari 2023 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een JBL Headphone zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier vind je gelijk zo’n goedkoop en stabiel internet + TV contract? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer vlug de gevraagde gegevens in, bekijk de diverse providers en kies voor het abonnement met het laagste tarief. Advies: vaak is ADSL-internet in Arnhem het goedkoopste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals bijvoorbeeld filmpakketten. Deze extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Stap over op on-demand online TV kijken (populair zijn o.a. NPO of Film1).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Arnhem?

In Arnhem zijn flink wat internet pakketten die je kunt kiezen. Bijv. Ziggo, KPN, T-Mobile of NLE. Door ADSL, de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Arnhem er allemaal zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk online de actuele internetaanbieders in jouw plaats in februari 2023. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn Vodafone, Online.nl of KPN. Internetaanbieders in Arnhem bieden interessante contracten voor los internet, internet + Televisie abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met behulp van zo’n quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN faciliteert in Arnhem internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, met gratis KPN veilig.

 • Betrouwbaarste netwerk van NL
 • Opnemen en gemist
 • Altijd aanbiedingen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & televisie via de kabel in de gemeente Arnhem. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Vanaf 40 mb/s
 • Mediabox XL
 • Scherpe maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt goede internet tarieven in Gelderland voor februari 2023. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Wifi-modem
 • Internet en TV
 • Duidelijke prijzen

Huidige prijzen televisie en internet in Arnhem (tarieven februari 2023)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een tv en internet pakket in Arnhem? Dat verschilt meestal per postcode. De prijs per maand komt tot stand door aspecten zoals je provider (bijvoorbeeld Online.nl), connectie (zoals. kabel), snelheid van het internet (bijv. 60Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. 4K televisie ). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Arnhem kun je afsluiten vanaf €25 t/m €45. In de regel is een alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: Alleen internet advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel
 • NLE Internet 50 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb
 • T-Mobile Internet + Bellen 100 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s


internet vergelijken arnhem

Overstappen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Arnhem is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Dan kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool exclusief de pakketten van providers die actief zijn op jouw adres.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst geef je aan welke diensten je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of liever iets met televisie erbij? En moet er ook een huistelefoon bij? Als je weet wat je zoekt kun jij veel simpeler alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarnaast bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijv. AVULO) aan te klikken. Daarnaast kan jij wensen doorgeven m.b.t. add-ons als vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dat wisselt tussen de 50 mb/s tot 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van verscheidene variabelen. Nemen jullie internet voor het basisgebruik als o.a. e-mailen, het nieuws lezen, het weer bekijken, filmpjes kijken? Stream je graag via aanbieders als Videoland of Pathé Thuis? Spelen huisgenoten online games als SOMA? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Ga naar de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de mogelijke snelheid die rijmt met allerlei situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra jij het soort contract en maximale snelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties worden altijd gesorteerd op kosten per maand. Het voordeligste pakket staat bovenaan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende partijen hanteren een concrete welkomstpremie, of bieden alternatieven. Ze hanteren bijvoorbeeld de eerste maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Arnhem in februari 2023 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Tik op de blauwe bestelknop en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Wil je overstappen? Vaak verzorgt jouw toekomstige leverancier de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 abonnement

Opvallend veel mensen kiezen voor het speciale alles-in-1 abonnement. In dit product krijg je vast bellen, internet en digitale TV van één partij voor een vast bedrag in de maand. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Klik door naar Vodafone internet.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Inzicht in alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijvoorbeeld Gratis opnemen en pauzeren

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Op basis vanjouw adresgegevens kom jij erachter de verschillende types internet die voorhanden zijn in jouw straat. Niet elk appartement kan een pakket selecteren op basis van kabel of glasvezelinternet. Vaak is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Heb je keuze uit alles? In dat geval zijn minimale internet snelheid en onkosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is sneller, maar standaard zijn de kosten wat hoger dan in het geval van ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is vrijwel altijd het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Arnhem?

De hoogste downloadsnelheid heb je via kabel of glasvezel. Met zo’n verbinding kan je up/downloaden tot wel 1000Mb p/s. Internetproviders als Caiway, KPN en Ziggo zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Arnhem kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn veel nieuwe acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Het laatste nieuws tref je op www.arnhem.nl. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (wifi-repeaters, netwerkkabels) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per woning ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat het huidige contract is afgelopen (binnen 4 weken) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen naar een andere provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De erkende providers in Nederland (Online, T-Mobile, NLE, KPN, Telfort, Ziggo, XS4ALL) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Misschien kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Actuele storingen februari 2023

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een KPN storing. Veranderingen aan het kabelnetwerkbetekenen vaker storingen bij Ziggo. De dienstverlener stelt je daarvan op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Arnhem traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Ontzettend veel dingen hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6801 en stap online over

Glasvezel vergelijken Arnhem

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Het effect daarvan is ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer wijken zien we de optie van glasvezel naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Arnhem zijn er allerlei initiatieven ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds goedkoper, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Abonnementen met glasvezel kun je al afsluiten vanaf €42,5. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Arnhem het overwegen waard is.

Voordelen Arnhem glasvezel internet
 • Het snelste internet van Nederland: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Van 20 Mbit to 100Mbit
 • Ook 4-in-1
 • Duidelijke prijzen
 • Interessante dagdeals
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goedkope maandprijs
 • Topkwaliteit Modem
 • Voor elke portemonnee
 • Duidelijke tarieven
nle x
 • Combikorting met energie
 • Meerdere abonnementen
 • Factuurkorting

Youfone
 • Gratis Fox Sports 1
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Gratis overstapservice
 • Kundige klantenservice
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Ongekende kwaliteit TV
 • Inclusief alle apparatuur
 • Overstapkorting
fiber-nl
 • Glasvezel 500 Mb/s
 • Interactief TV kijken
 • Transparante maandtarieven