Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Leidschendam-Voorburg

Overzichtelijk en snel internetproviders in Leidschendam-Voorburg vergelijken? De hoeveelheid internet en tv contracten is vrij groot. Dit loopt van KPN t/m Youfone, de juiste provider kiezen valt niet mee. Internethunter.nl helpt jou met vergelijken! Vergelijk gelijk alle grote providers en ontdek het beste of goedkoopste internetaanbod dat klopt met jouw eisenpakket. Wil jij bellen, tv en internet in het alles in 1 pakket integreren? Dat behoort tot de opties! Daarbij vergaart men op onze website handige informatie over items als kosten van TV-abonnement en de meest gekozen providers.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
Gemiddelde downloadsnelheid52Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid32Mb/s
Gemiddeld verbruik154GB p/maand
Gemiddelde kosten€43,50 p/maand
Populaire aanbiederYoufone

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment erg veel internet providers in Leidschendam-Voorburg die tezamen weer enorm veel scherpe TV en internet abonnementen in januari 2022 aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een cadeaubon van een webwinkel wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan check je gemakkelijk zo’n goedkoop en betrouwbaar pakket voor internet + TV? Wij van Internethunter.nl helpen jou met vergelijken. Voer eenvoudig de privé gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en pak het contract met de laagste prijs. Tip: meestal is ADSL-internet in Leidschendam-Voorburg goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Bestel internet, tv en bellen bij 1 provider. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor kleine activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Ga niet blind voor dure opties zoals onder andere speciale premium kanalen. Deze extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Pathé Thuis of NPO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Leidschendam-Voorburg?

In Leidschendam-Voorburg zijn verschillende internet pakketten beschikbaar. Onder andere T-Mobile, Ziggo, KPN of Fiber. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Leidschendam-Voorburg er beschikbaar zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle huidige aanbieders van internet in jouw omgeving in januari 2022. Veel gekozen aanbieders zijn Caiway, Online.nl of Ziggo. Internetaanbieders in Leidschendam-Voorburg verschaffen aantrekkelijke contracten voor los internet, internet + Televisie abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN levert in Leidschendam-Voorburg internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Betrouwbaarste netwerk van NL
 • Opnemen en gemist
 • Aantrekkelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met internet en televisie via de traditionele kabel in Leidschendam-Voorburg. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Top klantenservice
 • TV kijken via de App
 • Combinatie-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert goede internet tarieven in Zuid-Holland voor januari 2022. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Vast laag beltarief
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Scherpe tarieven

Actieprijzen internet & televisie in Leidschendam-Voorburg (tarieven januari 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van Televisie en internet in Leidschendam-Voorburg? Dit verschilt uiteraard per geval. De prijs per maand kent z’n oorsprong in factoren als je provider (zoals Vodafone), internetverbinding (denk aan ADSL), internetsnelheid (bijv. 180Mb/s), plus andere add-ons (o.a. een zenderpakket). Een goedkoop internet en TV pakket in Leidschendam-Voorburg is er vaak al vanaf €20 tot zo’n €75. Normaliter is een 3 in 1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Installatieservice.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb
 • T-Mobile Internet 50 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Complete 200 Mb


internet vergelijken leidschendam-voorburg

Overstappen naar een andere internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Leidschendam-Voorburg is het belangrijk eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. In de volgende stap zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je checkt op deze plek enkel en alleen de abonnementen van internet-providers die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu mag je selecteren wat je allemaal wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daaropvolgend geven we jou de tools om extra zenderaanbod (bijvoorbeeld Passie TV) toe te voegen. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. diensten als uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens relevant is: hoe snel moet het internet zijn? Dit ligt ergens tussen 40 mb/s t/m 250 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van een aantal onderdelen. Is internet voor jouw van belang voor de standaard toepassingen zoals o.a. browsen op het internet, mail checken, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Pathé Thuis? Speel je graag multiplayer games als Age of Empires II HD? Zijn jullie met 2 personen of meer? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze internetvergelijker kan hierin helpen! Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken betreffende de gewenste snelheid die wij aanbevelen voor allerlei situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  In het geval je het soort contract en de snelheid van het internet gekozen hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers worden in de meeste gevallen gefilterd op prijs per maand. De provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. De eventuele korting is direct berekend in het maandbedrag. Bijna alle aanbieders bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij geven bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als jij weet wie de beste provider van Leidschendam-Voorburg in januari 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanvraag-pagina. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Dit kost je nog geen 5 minuten. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Veelal verzorgt jouw gekozen leverancier het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Het gemak van een alles-in-1 abonnement

Veel bewoners neigen naar het speciale alles-in-1 pakket. Bij dit contract krijg jij digitale TV, vast bellen & internet van één aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Bekijk ook Ziggo prijzen vergelijken.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor televisie en internet issues
 • Je ontvangt gratis extra’s als onder andere Gratis Film1

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Middels jouw adresgegevens vind je welke verbindingen voorhanden zijn voor jouw situatie. Niet elke woning kan zomaar overstappen op glasvezel & kabelinternet. Gewoonlijk is een ADSL verbinding wel beschikbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de tarieven factoren die helpen bij het maken van een keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk zijn de kosten wat hoger vergeleken met ADSL/VDSL/Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is doorgaans het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Wie biedt het snelste internet in Leidschendam-Voorburg?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via Ziggo (kabel) of glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 0.5Gb/s. Aanbieders als Ziggo, KPN & Caiway zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er zijn verschillende nieuwe plannen om glasvezel verder uit te breiden. Zie ook www.leidschendam-voorburg.nl. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (wifi-repeaters, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woningblok anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet provider is een fluitje van een cent. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De populaire providers in Nederland (KPN, T-Mobile, DELTA, Online, XS4ALL, Telfort, Ziggo) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen januari 2022

Momenteel is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk betekenen vaker Ziggo storingen. De provider in kwestie zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Leidschendam-Voorburg traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene dingen hebben impact op de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een Wifi Booster, repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op laptops of telefoons of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2271 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Leidschendam-Voorburg

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat betekent supersnel internet tot wel 1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal wijken kan je kiezen voor glasvezel internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de omgeving Leidschendam-Voorburg zijn er allerlei ontwikkelingen met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor contracten met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze abonnementen zijn er al vanaf €40. Start onze postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Leidschendam-Voorburg tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Leidschendam-Voorburg glasvezel internet
 • Buitengewoon snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, altijd service
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Er is keuzevrijheid
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Groot zenderaanbod
 • Hoge welkomstkorting
 • Gratis monteur
 • Supersnel overstappen
 • Maandelijkse korting
 • First Class Internet
 • Internet, TV en Bellen
 • Voordeel op de factuur
nle x
 • Ubiquiti
 • Alleen internet of alles in 1
 • Combinatie-voordeel

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Met installatiehulp
 • Overstapkorting
 • 200 mb/s op glasvezel
 • Uitstekende klantenservice
 • Aantrekkelijke maandtarieven
 • De glasvezel expert
 • Voordelig bellen
 • Goedkope maandprijs
fiber-nl
 • Draadloos streamen
 • Supersnel vast internet
 • Overstapkorting


Alle plaatsen in deze gemeente