Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Wassenaar

Op je gemak alle internetproviders in Wassenaar vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is groter dan ooit. Van KPN t/m Online.nl, de juiste provider kiezen valt niet mee. Wij helpen met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudig alle grote providers en vindt zo het meest geschikte internetpakket dat voldoet aan jouw situatie. Wil jij bellen, televisie en internet met zo’n alles in 1 pakket samenvoegen? Je leest er alles over op onze website. Verder check jij via de Internethunter uitgebreide info over topics als overstappen van provider of gemiddelde kosten.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteWassenaar
Gemiddelde downloadsnelheid54Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik177GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederT-Mobile

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel steeds meer internet providers in Wassenaar die gezamenlijk weer de wereld aan goedkope TV en internet abonnementen in juni 2024 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Bosch boormachine wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan vind jijdirect een goedkoop en actueel pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef snel jouw eigen gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en ga simpelweg voor het internet abonnement die het goedkoopste is. Vergeet niet: in de regel is ADSL-internet in Wassenaar het goedkoopste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de meest basale online activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure onnodige extra’s als onder andere extra betaalde kanalen. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Pathé Thuis of Film1).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Wassenaar?

In Wassenaar zijn er een groot aantal internet pakketten beschikbaar. Denk aan T-Mobile, KPN, Ziggo en XS4ALL. Via ADSL, de coax-kabel, en later ook glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Wassenaar er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de verschillende internet providers in jouw postcodegebied in juni 2024. Grote aanbieders van zijnternet zijn Caiway, Online.nl of KPN. Internetaanbieders in Wassenaar bieden betrouwbare losse pakketten voor internet, Internet + TV pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met een quad play abonnement is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN levert in Wassenaar internet en TV. Een stabiele internetverbinding, vaak als beste getest.

 • Glasvezel en ADSL
 • Videotheek thuis
 • Transparante maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & televisie via de kabel in de gemeente Wassenaar. Betrouwbaar internet met aantrekkelijke acties.

 • Tot 40 Mbit/s upload
 • Gratis internetbeveiliging
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Zuid-Holland voor juni 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Speciale themapakketten
 • Maandelijkse korting

Prijzen internet + televisie in Wassenaar (tarieven juni 2024)

Een goede vraag: wat zijn nu de tarieven van internet en TV in Wassenaar? Dat varieert natuurlijk per gebruiker. De totaalprijs komt tot stand door zaken als het internetbedrijf (Online.nl), netwerk (COAX), internetsnelheid (bijv. 70Mb/s), plus andere add-ons (zoals. extra HD zenders). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Wassenaar kun je afsluiten vanaf €35 tot zo’n €55. Meestal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Bekijk ook Internet en TV informatie.

Populaire pakketten
 • Caiwai Internet Glasvezel 150 Mb
 • KPN Internet glasvezel 500 Mbps
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + TV Start
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s


internet vergelijken wassenaar

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Wassenaar is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Daaropvolgend wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je bekijkt op deze plek alleen de internet-contracten van internetproviders die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Of een deal inclusief TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat je jouw wensen duidelijk hebt kun je gerichter alles in 1 pakketten vergelijken. Daarbij kan het handig zijn om extra zenderaanbod (dat kan zijn TV Limburg) uit te kiezen. Als laatste kun je kiezen voor add-ons als uitzending gemist, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien relevant is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 50 mb/s tot wel 400 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van allerlei zaken. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de standaard toepassingen als o.a. mail checken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Stream je graag via aanbieders als Film1 of NPO? Ben je een fervent speler van multiplayer games als Starcraft? Zijn jullie met 2 personen of meer? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze provider vergelijker geeft advies! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de perfecte snelheid die wij aanbevelen voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en maximale snelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De providers zijn normaliter gefilterd op kosten per maand. De goedkoopste provider zie je dus direct staan. Een mogelijke korting is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige providers bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij verwerken bijv. het eerst halve jaar een korting van €10.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra jij achterhaald hebt wie de beste provider van Wassenaar in juni 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en rond de aanvraag af. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je overstappen? Steeds vaker faciliteert jouw toekomstige leverancier het volledige overstap traject door de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 pakket

Steeds meer klanten doen een aanvraag voor het overzichtelijke alles-in-1 pakket. Met zo’n totaalpakket ontvang je internet, vast bellen en digitale TV van één partij waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Deze dagen zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Lees verder over Fiber prijzen juni 2024.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Een aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s als onder andere Gratis FILM1

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck. Aan de hand van postcode + huisnummer kom je erachter welke internet verbindingen te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet iedereen kan zomaar overstappen op glasvezel en (coax) kabel. Veelal is ADSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar meestal is dit ook veel duurder dan in het geval van ADSL/VDSL/Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in de regel de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is de snelste internet provider in Wassenaar?

De hoogste downloadsnelheid krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op basis daarvan kan je up/downloaden tot wel 1000Mb. Dienstverleners als Ziggo, Caiway & KPN ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Wassenaar is er nog geen 100% dekking. Wel zien we doorgaans wel nieuwe opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. Check ook www.wassenaar.nl. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de randapparatuur (wifi-versterkers, modems, data-kabels) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per wijk nogal wisselen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat het huidige contract is afgelopen (meestal na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen naar een andere provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Steeds vaker handel je dat zelf online af. De populaire providers in Nederland (Online, NLE, T-Mobile, DELTA, Tele2, XS4ALL, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Actuele storingen juni 2024

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2024 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Het gevolg kan zijn een KPN storing. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk monden soms uit in Ziggo storingen. De betreffende aanbieder stelt je daarvan op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Wassenaar traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Heel veel aspecten hebben hier invloed op. Kijk eens naar de aansluitingen (kabels) en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een antenne aansluiten. De trage verbinding kan komen door verkeerde software op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een speciale installateur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2241 en stap online over

Glasvezel vergelijken Wassenaar

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen kan je kiezen voor glasvezel internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Wassenaar zijn er allerlei werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Dit type abonnementen kan je al afsluiten vanaf €32,5. Doe de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Wassenaar voor jou een optie is.

Voordelen Wassenaar glasvezel internet
 • Ongekend snel internet: tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Groot aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Met Browsing Protection
 • Prima klantenservice
 • Korting bij 1 jaar
 • Geen onnodige extra’s
 • Gratis overstappen
 • Scherpe tarieven
 • Meest aanbevolen
 • Betrouwbaar netwerk
 • Duidelijke maandprijs
nle x
 • Netwerk van KPN
 • Groot zenderaanbod
 • Scherpe maandprijs

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Veel aanbod
 • Goede welkomstkorting
 • Gratis wifi modem
 • Voor elke portemonnee
 • Maandelijkse korting
 • Eenvoudig overstappen
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke tarieven
fiber-nl
 • Interactieve HD TV
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe prijzen