Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Rijswijk

Op je gemak alle internetproviders in Rijswijk vergelijken? De hoeveelheid internet en tv contracten is ontzettend groot. Het loopt van Tele2 tot Caiway, de juiste provider kiezen valt niet mee. Deze website helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk simpel de meeste providers en bekijk het beste of goedkoopste internetaanbod dat klopt met jouw verbruik en wensen. Liever internet, bellen en tv met het alles-in-1 pakket samenvoegen? Ook daar kun jij voor kiezen! Ook checken jullie op deze pagina praktische informatie over topics als het voordeel van een alles-in-1-pakket en wat te doen bij sloom internet.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteRijswijk
Gemiddelde downloadsnelheid45Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik168GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,50 p/maand
Populaire aanbiederOnline.nl

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in januari 2022 opvallend veel internet providers in Rijswijk die samen weer de wereld aan scherpe TV en internet abonnementen in januari 2022 verkopen. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een AH-cadeaukaart zijn per week weer anders. Dus, hoe achterhaal je eenvoudig zo’n scherp geprijsd en innovatief pakket voor TV + internet? Internethunter helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Vul hierboven je persoonlijke gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het internet pakket die het laagst geprijsd is. Goed om te weten: in de regel is ADSL-internet in Rijswijk voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor de basisactiviteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure extraatjes zoals onder andere thema pakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (populair zijn o.a. NLziet of Film1).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Rijswijk?

In Rijswijk zijn diverse internet pakketten die je kunt kiezen. Je kunt denken aan T-Mobile, KPN, Ziggo of Tele2. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en misschien zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Rijswijk beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en bekijk de actuele internet providers in jouw woonplaats in januari 2022. Bekende leveranciers zijn Caiway, XS4ALL en Ziggo. Internetaanbieders in Rijswijk verkopen prima losse internet pakketten, Internet + TV contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Rijswijk internet en TV. Glasvezel, ADSL en goedkoop vast bellen.

 • Tot 500 Mbit/s
 • 65 tv-zenders
 • Transparante maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet & TV middels kabelverbinding in Rijswijk. Accurate snelheid tegen een nette prijs.

 • Vodafone combinatie
 • Terugkijken
 • Duidelijke tarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Zuid-Holland voor januari 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Wifi-Service
 • TV Anywhere
 • Aantrekkelijke korting

Prijzen internet + TV in Rijswijk (tarieven januari 2022)

Interessant: wat zijn nu de tarieven van Televisie en internet in Rijswijk? Dat schommelt normaliter per postcode. Het tarief komt tot stand door variabelen als de internetprovider (denk aan Tele2), type internet (bijvoorbeeld telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 30Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. een extra zenderpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Rijswijk sluit je af voor rond de €32,5 t/m €90. In de regel is het alles in 1 pakket het goedkoopste. Ook interessant: Opzeggen.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb Glasvezel
 • NLE Internet 50 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb
 • Online.nl Internet + Bellen 100 Mb/s
 • XS4ALL Internet Smart glasvezel 80 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s


internet vergelijken rijswijk

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Rijswijk is het belangrijk eerst een postcodecheck op je adres te doen. Op deze pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt sturen we je door naar de internet + TV vergelijker. Je bekijkt in de tool enkel de contracten van leveranciers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis moet je uitzoeken wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Als je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien geven we jou de tools om concrete zenders (dat kan zijn Comedy Central Extra) te nemen. Bovendien kan je het nog concreter maken met specifieke diensten als begin gemist, online tv kijken, live pauzeren.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 35 mb/s tot soms 200 mb/s. De ideale snelheid kies je op basis van veel factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de basisactiviteiten als bijv. filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Of stream je ook video’s of films bij NLziet of NPO? Ben je een fervent speler van internet spelletjes (games) als Gotham City Impostors Free to Play? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Dan kun je info bekijken aangaande de gewenste snelheid die wij aanbevelen voor allerlei situaties.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-leveranciers worden altijd gefilterd op kosten per maand. De aanbieder met de laagste prijs zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Verscheidene providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze hanteren bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra jij weet wie de beste provider van Rijswijk in januari 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt meteen verwezen naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur de aanvraag. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Betreft het een overstap? Veelal verwerkt jouw aanstaande provider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Veel consumenten doen een aanvraag voor het goedkope alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement heb jij de beschikking over internet, digitale TV & vast bellen van één leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Lees verder over Telfort prijzen januari 2022.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals Gratis entertainment pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Als uitgangspositie neem je altijd de internet postcodecheck. Via postcode + huisnummer kun je bekijken welke mogelijkheden mogelijk zijn voor jouw woning. Niet elk appartement kan zomaar overstappen op glasvezelinternet & kabel. Veelal is ADSL/VDSL wel af te sluiten (mits glasvezel niet aanwezig is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten factoren die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in de regel ook iets duurder ten opzichte van ADSL en Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Rijswijk?

Het allersnelste internet ontvang je via Ziggo (kabel) of glasvezel. Hiermee Up- en download je tot 500Mb. Leveranciers als Caiway, Ziggo & KPN innoveren in rap tempo. In de gemeente Rijswijk zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er steeds meer plannen om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Meer info vind je ook op www.rijswijk.nl. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires, modem/router) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per huishouden en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

In het geval dat de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen van internet pakket kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De grootste internetproviders (Online, DELTA, NLE, T-Mobile, Telfort, XS4ALL, Ziggo) verzorgen de administratieve afhandeling. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen januari 2022

Momenteel is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2022 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in storingen bij KPN. Aanpassingen aan het kabel-netwerk betekenen vaker Ziggo storingen. Jouw provider is hiervan ook op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Heeft Rijswijk traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel dingen beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in garage of tuin kan je een wifi booster of repeater of een wifi-hotspot nemen. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op laptops of telefoons of verkeerde modem-instellingen. Een professionele specialist kan ingepland worden, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2281 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Rijswijk

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit resulteert in geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In meer en meer postcodegebieden bestaat er de optie tot glasvezel internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom de gemeente Rijswijk zijn er verscheidene plannen m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor abonnementen met glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke pakketten kun je al afsluiten vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Rijswijk tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Rijswijk glasvezel internet
 • Buitengewoon snel internet: dit loopt op tot 1 Gb p/s
 • Stabiele privé verbinding, minder problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Voordelig TV en Bellen
 • Aantrekkelijke prijzen
 • ADSL en glasvezel
 • Veel aanbod
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Met de FRITZ!Box
 • 100% installatiegarantie
 • Aantrekkelijke prijzen
nle x
 • Gratis Wifi-versterker
 • Betrouwbaar en snel
 • Goede korting

Youfone
 • Baas over eigen bundels
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke maandprijs
 • Met Webmail
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Factuurkorting
 • Iedereen supersnel online
 • Voordelig TV en Bellen
 • Aantrekkelijke maandprijs
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Hoge welkomstkorting