Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Vlissingen

Zelf snel alle internetproviders in Vlissingen vergelijken? Het aantal internet en tv abonnementen is vrij groot. Dat gaat van Telfort tot T-Mobile, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijkingstool helpt met objectief vergelijken. Vergelijk vandaag de Hollandse providers en ontdek het voordeligste internetpakket dat matcht met jouw internetgebruik. Wil jij internet, bellen en tv in het alles in 1 pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Tevens verzamel je op deze pagina waardevolle info over zaken als zenderpakketten of handige bespaartips.
ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik247GB p/maand
Gemiddelde kosten€44,00 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags een groot aantal internet providers in Vlissingen die opgeteld weer honderden verschillende interessante en voordelige TV en internet abonnementen in april 2024 verkopen. De acties van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gratis accuboormachine zijn eigenlijk elke maand weer anders. De vraag is: hoe achterhaal jijsnel zo’n goedkoop en betrouwbaar TV + internet abonnement? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef gemakkelijk de gevraagde gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en pak het internet abonnement met de laagste prijs. Let op: doorgaans is ADSL-internet in Vlissingen het meest goedkoop.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor een totaalpakket bij 1 provider. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons als bijvoorbeeld filmpakketten. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (populair zijn o.a. Film1 of NLziet).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Vlissingen?

In Vlissingen zijn verschillende internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld Ziggo, T-Mobile, KPN en Fiber. Via ADSL, de coaxkabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Vlissingen mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk online de aanwezige internet providers in jouw straat in april 2024. Veel gekozen internetproviders zijn Caiway, XS4ALL of T-Mobile. Internetaanbieders in Vlissingen voeren relevante contracten voor los internet, Internet + TV pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN biedt in Vlissingen internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, en goedkoop vast bellen.

 • Wifi in alle hoekjes en gaatjes
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Duidelijke maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet en televisie door coax te gebruiken in Vlissingen. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Ziggo Start
 • Tv kijken zonder kastje
 • Altijd aanbiedingen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor snelle internet tarieven in Zeeland voor april 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Scherpe welkomstkorting

Huidige prijzen internet & televisie in Vlissingen (tarieven april 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Vlissingen? Het varieert vanzelfsprekendper consument. De factuur komt tot stand door factoren als je internetaanbieder (bijvoorbeeld Fiber), netwerk (bijvoorbeeld coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 120Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. sportzenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Vlissingen is beschikbaar vanaf €32,5, en lopen op tot zo’n €57,50. Standaard is 3-in-één het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: Internet en TV contract.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 20 Mb/s
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb


internet vergelijken vlissingen

Overstappen naar een andere internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Vlissingen is het essentieel om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Aan het begin van de pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Als je dat gedaan hebt kom je binnen in de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt op deze plek alleen maar de internet-contracten van internetproviders die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of een combinatie met TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder is het misschien slim om concrete zenders (bijv. RTL Lounge) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij het nog concreter maken met diensten als extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat verder een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 15 mb/s en 200 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van verscheidene variabelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de meest basale activiteiten zoals bijv. filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen, het nieuws lezen? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of Netflix? Ben je een fervent speler van online games als Fable II? Hoe groot is jullie huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt ondersteuning! Klik op de optie ‘advies snelheid berekenen’? Dan kun je info bekijken inzake de maximale snelheid die wij adviseren voor uiteenlopende situaties.

 4. Kosten vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en de internetsnelheid doorgevoerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. De voordeligste provider zie je dus direct staan. De maandelijkse acties en voordelen zijn verrekend in de maandtarieven. Bijna alle leveranciers werken met een eenmalige korting, en weer andere leveranciers hanteren het eerste half jaar een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval jij berekend hebt wie de beste provider van Vlissingen in april 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit kost minder dan 5 minuten. Wil je overstappen? In algemene zin regelt de aanstaande internetprovider de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Nogal wat consumenten bestellen het goedkope alles-in-1 abonnement. Met deze constructie ontvang je vast bellen, internet en digitale TV van 1 dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Bekijk ook Caiway ADSL.

 • Forse korting op de factuur
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je communiceert met één bedrijf voor advies over internet & televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijvoorbeeld Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Met behulp van postcode + huisnummer kun je bekijken welke mogelijkheden voorhanden zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens is aangesloten op glasvezel & (coax) kabel. Gewoonlijk is ADSL (via de telefoonlijn) wel ter beschikking (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn de gekozen snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in de regel betaal je wel wat meer als je het afzet tegen de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is vrijwel altijd het laagst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Vlissingen?

Het allersnelste internet bereik je met kabel of glasvezel. Op dit netwerk bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Internet providers als KPN, Caiway en Ziggo spelen hier handig op in. In de gemeente Vlissingen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel beginnen er meer en meer nieuwe initiatieven voor de aanleg van glasvezel. Actuele updates vind je op www.vlissingen.nl. De internetsnelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. De apparaten in huis (netwerkkabels, modem/router) hebben hier invloed op. De feitelijke snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 4 weken) is het mogelijk om over te stappen. De overstap regelen naar andere providers is een fluitje van een cent. In de regel kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (KPN, NLE, Online, DELTA, Telfort, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen april 2024

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. Ook in 2024 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms een KPN storing. Upgrades van het kabelnetwerkresulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of er problemen zijn met het internet.

Heeft Vlissingen traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Diverse zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Belangrijke aspecten zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op je PC, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een installateur kan op afspraak langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 4381 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Vlissingen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer plaatsen in Nederland heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Vlissingen zijn er diverse plannen m.b.t. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds goedkoper, en is niet veel duurder dan de kabel. Abonnementen met glasvezel kun je al afsluiten vanaf €35. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Vlissingen af te sluiten is.

Voordelen Vlissingen glasvezel internet
 • Bizar snel internet: snelheden tot wel 1 Gbps
 • Een constant snelle verbinding, je zit nooit zonder
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Quadplay opties
 • Ruime keuze
 • Scherpe welkomstbonus
 • Voor €2,50 p/maand bellen
 • Ook vaste telefonie
 • Goedkope prijzen
 • Meest aanbevolen
 • Makklijk overstappen
 • Overstapkorting
nle x
 • Tv-verbindingsset
 • Voor elke portemonnee
 • Hoge welkomstkorting

Youfone
 • Met Ziggo Sport Totaal
 • Voordelig bellen
 • Hoge welkomstbonus
 • 30 Mb/s upload tot 200 mb/s
 • Vaste lage prijs
 • Pakket-voordeel
 • De glasvezel expert
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke tarieven
fiber-nl
 • Snelheidsgarantie
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente