Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Wat is spotify?

Online muziek luisteren met Spotify? Ben jij een enorme fan van muziek en ben je vaak opzoek naar nieuwe nummers en artiesten? Dan zal Spotify een zeer grote toevoeging zijn. Spotify is een online muziek bibliotheek, waar je onbeperkt muziek kan luisteren! En je kan Spotify gratis gebruiken!

Wat is het aanbod van Spotify?

Het aanbod van Spotify is enorm groot. Van grote Amerikaanse artiesten tot gezellige Nederlandse hits, op Spotify kom je het allemaal tegen. Daarnaast staat er ook veel muziek op Spotify dat je waarschijnlijk nog niet kent. Via Spotify zijn er een aantal manieren om deze nieuwe muziek te ontdekken. Zo kan je jezelf bijvoorbeeld abonneren op afspeellijsten van andere gebruikers. Ook kan je de hitlijsten van andere landen bekijken, zoals bijvoorbeeld de hitlijst van Colombia. Deze hitlijst heeft veel meer Spaanse hits, ideaal voor de warme Nederlandse zomerdagen! Tot slot kan je via Spotify een radio starten, gebaseerd op een aantal nummers. Spotify kiest dan voor jou de nummers die daarbij passen en zo ontdek je direct nieuwe muziek!

Gratis Spotify of toch betalen?

Je kan Spotify gratis gebruiken, maar zal dan wel reclame zien. Doordat deze reclame te zien is, kan jij gratis blijven luisteren naar de muziek die aangeboden wordt. Spotify moet namelijk een vergoeding betalen aan de artiesten wanneer jij een nummer hebt geluisterd. Daarnaast kan je een betaald abonnement nemen. Voor 9,99 euro per maand kan je onbeperkt muziek luisteren, zonder dat je last hebt van reclames! Daarnaast komen er extra functies beschikbaar, zoals het offline opslaan van muziek op je telefoon (ideaal voor kleine databundels of tijdens de vakantie!). Ook zal de muziek op hogere kwaliteit worden gestreamd. Met een gratis abonnement kan je alleen afspeellijsten shuffelen. Dat wil zeggen dat je een nummer kiest, maar daarna niet onbeperkt op ‘volgende nummer’ gedrukt mag worden. Met een premium abonnement mag je wel onbeperkt drukken op de knop ‘volgende nummer’.

Hoe werkt Spotify?

Wanneer je Spotify voor het eerst wilt gebruiken, moet je het programma downloaden. Dat kan vanaf de website van Spotify. Op deze website kan je ook een account aanmaken. Een account kan je eventueel aanmaken door je Facebook account te koppelen. Nadat je een account hebt en het programma hebt geïnstalleerd op je computer, kan je inloggen in het programma. Je kan nu direct luisteren naar je favoriete nummers!