Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Welke providers hebben gratis fox sports Eredivisie?

Een van de meest gewilde betaalde zenders is Fox Sports. Met Fox Sports kijk je namelijk naar de Nederlandse Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, De KNVB-beker en diverse buitenlandse voetbalcompetities. Er zitten echter grote verschillen in de kosten van Fox Sports per provider. Bij sommige providers is het helemaal gratis, bij andere aanbieders betaal je zo €17,95 per maand (Ziggo).

Ben jij een voetbalfan, en mag jij in het weekend graag de wedstrijd van jouw favoriete club op de voet volgen? Dan is een goedkoop of zelfs gratis Fox Sports abonnement natuurlijk erg interessant. Maar wat kost het nu precies bij welke provider? Wij hebben het een en ander op een rijtje gezet.

De verschillende Fox zenders die je kunt kiezen

Allereerst is het goed om uit te leggen dat er verschillende Fox Sports pakketten zijn. Hieronder vind je een opsomming van de verschillende Fox Pakketten:

Fox Sports 1
Met deze zender kijk je maximaal naar 1 wedstrijd. Vaak is dit wel de meest populaire wedstrijd die hierop uitgezonden wordt. Dus de westrijden van Ajax, PSV of Feyenoord zijn doorgaans op Fox Sports 1 te zien

Fox Sports Eredivisie
Wil jij alle wedstrijden kunnen zien? Dus ook die van FC Groningen en PEC Zwolle? Dan ben je het beste af met een Fox Sports Eredivisie totaalpakket. Je krijgt dan 3 kanalen, waarop alle wedstrijden te zien zijn. Je kunt op zondagmiddag dan heerlijk schakelen tussen de verschillende wedstrijden in de eredivisie.

Fox Sports International
Wil jij naast voetbal ook genieten van andere sporten? Bijvoorbeeld tennis, NFL, NHL of de Copa Sudamerica? Met International geniet je van alle topsport van over de hele wereld. Deze zender kan je niet bij alle providers los afsluiten. Soms wordt je gedwongen om Fox Sports Compleet te kiezen.

Fox Sports Compleet
Een combinatie van Fox Sports Eredivisie als Fox International. Dit is de goedkoopte optie als je alles van Fox wilt ontvangen. Het is dus voordeliger dan de genoemde pakketten los af te sluiten.

De kosten van Fox Eredivisie in mei 2021

Nu je weet welke pakketten er allemaal van Fox zijn wil je natuurlijk weten wat dat per provider kost. Zoals we aan het begin van deze blog al aangaven: de kosten verschillen enorm per aanbieder. Soms betaal je wel €17,95 en soms ontvang je het gratis bij je TV-abonnement. In de tabel hieronder vind je de actuele kosten van mei 2021 voor Fox Sports Eredivisie.

AanbiederFox Sports 1Fox Sports EredivisieFox InternatnionalFox Compleet
Ziggo€17,95€12,25€24,95
YoufoneGRATIS€7,50€12,50
XS4ALL€7,50€12,50€15,00
T-MobileGRATIS€7,50€12,50
Tele2
Telfort€7,50€15,00
OnlineGRATIS€9,95
NLE€7,50€12,50€15,00
KPN€7,50€12,50€15,00
Delta€7,45€14,45
Caiway€8,50€12,25€16,00

Gratis Fox bij T-mobile, Youfone en Online.nl TV-abonnement

Wil jij niets extra’s betalen voor Fox Eredivisie? Dan ben je bij T-Mobile, Youfone en Online aan het juiste adres. Deze providers bieden namelijk standaard gratis FOX Sports Eredivisie bij elk TV pakket. Ben je van plan om internet en TV met Fox af te sluiten? Neem dit dan zeker mee! Het kan best zijn dat Ziggo het goedkoopste is voor jouw situatie, maar wanneer je ook eredivisie wilt kijken is dit plots een erg dure optie.

Gratis Fox Sports als combinatievoordeel

Sommige providers bieden gratis Fox Sports als je Internet en TV voor thuis combineert met mobiel. Zo’n combipakket – ook wel bekend als Quad Play – resulteert in leuke extraatjes en korting. Een van die voordelen die vaak wordt geboden is een gratis zenderpakket. Je kunt dan ook vaak kiezen voor Fox Sports Eredivisie.

  • Bij KPN Compleet krijg je gratis FOX Sports
  • Voorwaarde is dat je een mobiel KPN abonnement toevoegt aan het “Thuis” abonnement
  • Check ook de mogelijke gratis zenders bij Ziggo, T-Mobile en Tele2. Vaak kan je kiezen voor gratis extra zenders zoals Eredivise van Fox Sports.