Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Online TV kijken via Kijk.NL

Ongeduldige KIJKers kunnen inmiddels al jaren terecht op Kijk.nl. Met kijk.nl kun je alle programma’s terugkijken die SBS6, Net5, Veronica en SBS9 te bieden hebben wanneer dat het jouw uitkomt. Daarnaast biedt Kijk.nl nog meer series en exclusieve content van programma’s van series. In totaal bieden zij meer dan 5000 titels. Ook kun je bepaalde series vooruit kijken via Kijk. In dit bericht vind je een korte review die is geschreven door een van onze medewerkers. Heb jij een andere mening? Reageer dan onder dit bericht of deel je mening via de socials!

Het aanbod van Kijk.nl

Op Kijk.nl vindt je veer verschillende programma’s. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar je favoriete talentenjacht, het nieuws terugkijken of je kunt je een van de vele series kijken. De series die worden aangeboden zijn zowel Nederlands, als Engels. Het aanbod is wel wat minder als je het vergelijkt met NPO gemist of RTL XL.

Hoe werkt kijk.nl?

De website van Kijk.nl ziet er erg netjes uit. Het spreekt allemaal erg voor zich en je kunt alles gemakkelijk vinden. Maar als je er toch niet uitkomt, of je wilt echt alles uit Kijk.nl halen, dan kun je de “Rondleiding” pagina raadplegen waarop alles perfect wordt uitgelegd. Bij bijna alle Nederlandse programma’s en series staat onderaan de pagina extra clips die je alleen kunt vinden op de Kijk.nl website.

Wat zijn de kosten van deze service?
Bij Kijk.nl kun je ervoor kiezen om een programma te huren of te kopen. Als je ervoor kiest om te kopen, heb je 48 uur om het te downloaden en dan is het programma van jouw en kun je zelf bepalen wanneer te het kijken. Als je voor de andere keuze kiest, door het te huren, dan heb je 30 dagen de tijd om het te kijken. Bij beide opties heb je het voordeel dat je geen reclames hebt.

Voordelen

  • Geen maandelijkse betaling
  • Te bekijken op computer, tablets en mobiele telefoons
  • Naast series, ook een groot aanbod aan tv shows en andere programma’s

Nadelen

  • Elk programma moet apart gekocht of gehuurd worden
  • Kijk.nl biedt geen films aan