Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Wat is Bliyoo

Online boeken en tijdschriften zou een einde moeten gaan brengen aan de hoge prijzen die momenteel gerekend worden in de boekenwinkels. Momenteel worden er echter maar weinig ebooks verkocht, voornamelijk vanwege het kleine prijsverschil met een fysiek boek. Maar wellicht dat Bliyoo hier verandering in gaat brengen. Bliyoo is in 2015 opgericht door boekenwinkel Bruna. Het is een online bibliotheek, waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt boeken en tijdschriften kan lezen. Het gaat daarbij niet alleen om oude boeken, maar ook vrij nieuwe boeken. Update 2019: deze dienst heet nu leeslounge.

Hoe werkt Bliyoo / leeslounge?

Via Bliyoo heb je toegang tot een grote hoeveelheid boeken. Je kan boeken lezen van grote schrijvers als Linda van Rijn, Vince Flynn en Loes den Hollander. Ook zijn er via Bliyoo vele tijdschriften te lezen die momenteel worden verkocht. Hierbij kan je onder andere denken aan de tijdschriften Privé, AutoVisie en Computer Idee. Van ieder tijdschrift kan je het actuele nummer lezen, maar ook de edities van eedere maanden lezen. In totaal heeft Bliyoo ruim 130 tijdschriften titels. Start een gratis proefmaand Bliyoo en ontdek zelf het aanbod van boeken en tijdschriften!

Abonnementen van leeslounge

Wanneer je lid wilt worden van Bliyoo zijn er verschillende abonnementen. Je hebt de keuze uit een boeken abonnement, een tijdschriften abonnement of een combinatie daarvan. Wanneer je alleen een boeken of tijdschriften abonnement wilt afsluiten, betaal je 9,95 euro per maand. Wil je beide, dan betaal je voor een combinatie abonnement slechts 14,95 euro. De eerste maand kan je de Bliyoo abonnementen gratis proberen, zodat je kan kijken of deze dienst bij je past. Wanneer deze bevalt, wordt het abonnement automatisch omgezet naar een betaald abonnement. Indien je Bliyoo wilt opzeggen, kan je dat op ieder moment doen.

Bliyoo / leeslounge proefabonnement afsluiten?

De eerste keer dat je een Bliyoo abonnement wilt afsluiten, zal je 1 eurocent moeten overmaken via iDeal. Hiermee bevestig je jouw rekening en ga je akkoord met de automatische incasso dat plaats vindt na het aflopen van het proefabonnement. Na het proefabonnement wordt het abonnement stilzwijgend verlengd indien je niet hebt opgezegd.